pondělí 16. července 2018

Rajče balkonové vilma sazenice

Setba: semena do skleníků polovina března až polovina dubna, venkovní sadba již předpěstovaných sazenic přímo do půdy - polovina května až polovina června,. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Velmi úrodná odrůda rajčete nízkého vzrůstu ideální pro pěstování v truhlících a . Patří mezi nejpopulárnější odrůdu, která Vám bude skvěle plodit na každém balkonu!


Rajče keříčkové balkónové Vilma. Jedná se o speciální zakrslou odrůdu, .

Kategorie: semena rajčata. Díky nízkému vzrůstu je odrůda Vilma vhodná pro pěstování v kontejnerech, . Lycopersicon esculentum Mill. Pokud střecha chybí, musíte sazenice umístit tak, aby jim při dešti nestékala. Seznam všech odrůd rajčat, která jsou vhodná pro balkonové.


Vhodná pro pěstování v. ZBOŽÍ NEZASÍLÁME POŠTOU! Dovolujeme si vás upozornit, že katalog je primárně určen k poskytování informací a není aktuální .

S balkónovými rajčaty . Vynikající odrůda pro ty, co neamjí zahrádku. Kompaktní růst, drobné plody. Při dobré starostlivosti a hnojení doroste v . Do vyprodání všech položek.


Provedení, Semena zeleniny. Oblast využití, Exteriér. Využití, Předpěstování užitného osiva. Semena mají vysokou klíčivost a pouze potřebné množství. VILMA - kompaktní keříčkovitě rostoucí odrůda pro pěstování v nádobách na balkónech a terasách.


V balení jsou disky - odrůdy keříčkových balkónových rajčat - Aztek, Venus, Vilma. RAJČE keříčkové balkónové Vilma (Solanum lycopersicum L) semen Zobrazit v plné velikosti. Hloubka: Semena překrýt cca.


Vysoce úrodná odrůda nízkého. Keříčkové rajče velmi nízkého vzrůstu, pro pěstování určené v nádobách, především na balkónech. Plody jsou malé, červené, velmi kulaté.


To jsou rajčata (rybízová, třešňová?) přímo určená do truhlíků, semena jsem loni nebo předloni koupila v. Tak oficiální název je rajče balkónové , odrůda Vilma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky