pátek 6. července 2018

Buksus hnojivo

Památný strom, převislý buk u teplárny Dalkia, výška m, obvod kmene 425 . Quercus robur dub letní. CYPŘIŠEK NUTKAJSKÝ PŘEVISLÝ. FAGUS SYLVATICA ,ATROPUNICEA,.


BUK LESNÍ ČERVENOLISTÝ. Převisle rostoucí kultivar buku lesního. Roste nepravidelně obloukovitě někdy až vodorovně. Tato červenolistá odrůda buku lesního byla náhodně vypěstována jako semenáček.


Jedná se o pomalu rostoucí strom zavětvený od země s dlouhými, . Druhým v pořadí je červenolistý buk rostoucí v Chrudimi u kruhového objezdu. Posledním kultivarem buku lesního , který zmíníme je převislý. Buk lesní - převislý červenolistý. Malý červenolistý stromek s převislým růstem . Druh stromu: buk lesní červenolistý. Místní část: Pod Bezručovým vrchem.


Atropurpurea´ - červenolistý kultivar, intenzívně vybarvený však pouze na . Tvoří širokou, rozkladitou korunu se silnými větvemi, které se mohou sklánět až k zemi. Květy nenápadné, samčí převislé a purpurové, samičí . Buk má hladkou šedou kůru, listy vejčité, leskle zelené na okraji . Nenáročný převislý kultivar červenolistého buku vhodný i do menších . Samčí květy jsou v kulovitých, převislých , dlouze stopkatých jehnědách. Jsou složeny z drobných kvítků s . Pochází z Evropy a má šedou a hladkou kůru s rovným kmenem. V současné době existuje . Archanděla Michaela v Lešné.


Náš habr převislý se v parcích v České republice běžně nevyskytuje. Fagus sylvatica Dawick Purple. Zahrada vily na ulici Zacpalova p. Jinan dvoulaločný, zvaný také . Hloh - červený kultivar, Crataegus m. Jabloň červenolistá převislá , Malus purpurea Pendula, 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky