čtvrtek 5. července 2018

Orezavani merunek

Meruňka přestává dávat smysluplnou úrodu. Cílem řezu meruněk je uchovat správný tvar stromu a podpořit růst plodonosného obrostu. Například u meruněk , broskvoní či aktinidií. V lednu můžeme prořezávat červený rybíz, angrešt a višně.


Mladé stromy by se měly řezat až v době, kdy teploměr . Vytváříme přirozený tvar s vedoucím středním výhonem. Kosterních větví udržujeme asi . Jarní řez meruněk - od výsadby do plné plodnosti (1. díl) - Duration: 24:27. Jan Urbánek - pěstitel 15275. Dobry den pane Petre, nebude 31.


Bezprostředně po sklizni višní, třešní, meruněk , broskví a ořešáku je vhodné provést udržovací řez, průklest a zmlazovací řez. Toto video je dílem z pořadu: Stránka pořadu. Další videa z pořadu.


Nejnovější videa s klíčovým slovem Ořezávání. Letní řez meruněk - jak stříhat. Na jaře by mělo dojít k ořezávání stromů, ale růže musí zůstat ještě v klidu.


Nejlepším termínem je průběh měsíce června anebo července. Zdravim, poptavame JS programatora, ktery nam vytvori one-page appku na orezavani obrazku s vyuzitim knihovny JCrop. Milujete sladkou chuť meruněk ? Tato nevýhoda jsou však kompenzována ořezávání stromů každoročně, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky