pondělí 30. prosince 2019

Tůje v pěstování v květináči

Odolnost plodů proti pukání je velmi dobrá, odolnost proti mrazu je nižší. Jedna z nejkvalitnějších třešní v. Patří mezi nejkvalitnější odrůdy. Plod tmavě červený, velký, srdčitý.


Dužnina karmínově červená, tuhá, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Výhodná cena od 2Kč s . Plody jsou velké, srdcovitého tvaru s pevnou, šťavnatou, karmínově zbarvenou dužinou sladké . Hedelfingenská, Van, Regina, plody jsou velké, dužina tuhá, červená navinule . Z třešně (Prunus avium) se budete moci radovat po celý rok – na jaře z nádherně bílých květů, v létě z tmavých třešní a na podzim bude vašemu oku lahodit . Nemá speciální požadavky na stanoviště. Plody třešně Kordia jsou velké až velmi velké, podlouhlé, lesklé, karmínově červené až tmavočervené. Celkové zhodnocení: Jedná se o pozdní odrůdu třešně s dobrou plodností. Právě vrcholí třešňová sezona a my jsme .

Třešeň kordia opylovač. V současnosti se objevují . Kordia je jednou z nejhodnotnějších a díky tomu oblíbenou odrůdou třešně. Dozrává brzo, rodí dobře a dost pravidelně. Zrání - koncem června až v polovině července. Výsadba: Nejvhodnější termín výsadby třešně Kordia je podzimní období, lze vysazovat i na jaře.


Při jarní výsadbě stromky přichází o zimní vláhu, proto musíme . Má bujnější růst, je třeba důsledného . Find this Pin and more on ideas for the garden by Lucie Dostalova. Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Počet kusů v balení:ks. Tmavě červené třešně – chrupky. Lesklá slupka, šťavnatá, sladká . Tmavá, velmi velká chrupka, zraje v druhé půli července.


Nehodí se do příliš suchých stanovišť. Ornela Vitaiová hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky