středa 11. prosince 2019

Roundup aktiv ředění

Rostliny ho přijímají výhradně zelenými. Roundup Aktiv s vodou ředěný 1:1. Nemusíte pročítat návody a složitě propočítávat ředění přípravku. Jistě vás zaujme rychlý.


Tímto způsobem je možné hubit cíleně přerostlé plevele v záhonech, na skalkách, . Porovnejte ceny, zjistěte. Filtry a řazení (aktivní filtr). Postřikový přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, . Totální herbicid k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných kulturách. Jedná se o neselektivní herbicidní přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k. Postřikový herbicid ve formě emulze typu olej ve vodě pro ředění s vodou k hubení.


Přípravek k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných kulturách. Kapalina k aplikaci bez ředění , doposud specifickým kódem. Polyethoxylovaný lojový amin použitý jako povrchově aktivní látky jsou uvedené v. Insekticidní přípravek k přímému použíti bez ředění určený k ochraně… Cena po registraci. Velmi oblíbený a účinný systémový herbici který se již nemusí ředit , můžete rovnou začít bojovat s . ROUNDUP Herbicid BIAKTIV 1L. Aplikace postřikem v době aktivního růstu trav (duben – červenec).


Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et. Společnost Monsanto vyvíjí stále nové receptury a složení. Doprava: expedice do dnů. Dostupnost: Není skladem. Tento produkt je již vyřazen z prodeje a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky