úterý 10. prosince 2019

Smutnice v květináči

Možnost natištění smuteční stuhy s nápisem. Kytice vytvoříme i na počkání, ale je lepší si vše v klidu objednat předem. Možný rozvoz květin a dekorací na místo . Jakoukoliv smuteční kytici můžeme doručit na libovolnou adresu, nebo přímo na smuteční obřad. Smuteční kytice vám připravíme dle vašeho přání v různých barvách a velikostech.


Pokud chcete na kytici smuteční stuhu s nápisem , prosíme vložte text na . Smuteční věnec na pohřeb mívá tradičně nápisy na stuze (ale nemusí mít). Malé smuteční kytice do ruky pro vhoz do hrobu můžeme také zajistit. Viděl jste ten velký smuteční věnec s rudými květy, ere?


Ke každé smuteční kytici nebo ke každému smutečnímu aranžmá se dá připevnit smuteční stuha různé barvy buď s nápisem , nebo bez nápisu. Jedna z kondolenčních kartiček nesla nápis Od všech členů Městského . Do kytice je možné přidat i černou stuhu s nápisem. Text napište do poznámky k objednávce.


S výběrem, s nápisy na smuteční stuhy a další záležitostí Vám rádi poradíme. Svatební kytice , pohřební květiny, koše, věnce, adventní . Volitelná stuha s nápisem. Uprostřed všeho bohatá smuteční kytice sněhově bílých lilií s černou stužkou a nápisem vyvedeném ve zlatě.


Něco podobného jsem ještě v životě neviděla, celá. Nabízíme Vám ZDARMA, ke všem smutečním věncům a vypichovaným květinám, luxusní látkovou stuhu s nápisem podle Vaší předlohy. Látkové stuhy v barvách.


Kytici doručíme přímo na smuteční obřad. Nabídnout vám můžeme třeba vazbu ve tvaru srdce nebo kříže, případně jakékoliv vazby na přání s individuálně dohodnutou cenou. Stuhy s nápisy na květiny. Osobní odběr předem objednaných smutečních kytic , smutečních věnců, smutečních svíček a. Nápis na smuteční kytici se mění dle přání zákazníka.


Jsou to smuteční kytice do ruky, smuteční kytice na rakev či vazby smutečních kytic. Klasickou smuteční vazbou je smuteční kytice či věnec s nápisy na stuze. Rádi Vám vytvoříme kytici ,věnec nebo aranžmá dle Vašeho přání. Stačí nás kontaktovat.


V našich prodejnách pro Vás připravíme smuteční kytice a věnce pro důstojné. Samozřejmostí je smuteční stuha různých barev s nápisem posledního rozloučení. Kytice a věnce rovněž doručíme na místo smutečního obřadu.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tato kytice je složena z bílých růží a bílých lilií doplněna zelení. Smuteční stuha s potiskem jako samostatný produkt bez květinové vazby.


V případě, že budete chtít ke kytici stuhu s nápisem. Pokud si vyberete k výrobku i smuteční stuhu, zadejte zde nápis na levou a pravou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky