úterý 3. prosince 2019

Roubování okurek hadovek

Paprika - prodáváme - druhů. Cukety, dýně, pastiňák, meloun roubovaný. Pokud budeš melouny přihnojvat, tak by ti měly jít jako divý. Volila bych roubované , pak už je jedno jestli vodní nebo cukrové.


Vodní meloun s červenou dužninou. Chuť je šťavnatá a aromatická. Vhodné stanoviště je slunné s pravidelnou zálivkou. Roubovaná sazenice vodního melounu.


Raná odrůda, Odolná vůči chorobám, a také nepříznivým podmínkám. Povrch plodu je hladký, tmavě . Praktické příklady takového roubování. Okurky a melouny se často roubují na odolnou dýňovou odnož. Lilky a rajčata se takto roubují na podnože sazenic . Jeho cukrem je dobře stravitelná fruktoza.


Popis : meloun s oválnými plody, s proužkovanou slupkou a hmotností plodů cca - 7 . Zasadila jsem na zkoušku jeden roubovaný meloun , pravidelně ho zalévám i hnojím, ale zdá se mi malý na to, že by v srpnu měly být melouny zralé. Zralé melouny vydávají dutý zvuk. Prvním důvodem je snížení . Je proto důležité namočená semena občas promíchat, aby se voda prokysličila. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Nároky na pěstování mají podobné, cukrový meloun potřebuje k dozrání přibližně.


Zelenina vhodná pro pěstování v nádobách. Dobrý den, chci naroubovat meloun Laiko II na tykev. Jakou konkrétní tykev - jako podnože - k roubování tohoto druhu melounu doporučujete? Jak si vypěstovat melouny ? Videostudio K Kralupy. Výhony podnože musíte odstranit.


Jinak z melounu nebudete mít nic a poroste hlavně dýně. Crisby F1´, který tvoří plody o velikosti asi kg. Vyrábíme roubované okurky a melouny.


Není to nic těžkého, ale na začátku mi hodně pomohla moje dcera, která je naroubovala, dodává Vlastimil . Meloun Anasta F- Cukrový. Letos už to nestihnete, ale jako inspirace pro příští sezónu melouny. Do roubování melounů (či salátových okurek) se však pouští jen zkušení . Pozor také, abyste roubované melouny nezasadili příliš hluboko. Roub musí vyčnívat nad zem, aby nezakořenil. Ze zelenin se v posledních letech nejčastěji roubují okurky, melouny , nověji i papriky a rajčata.


Poloraná odrůda vodního melounu. Plody oválné o váze 8–kg. Rezistence: Fusariove vadnuti (Fom, Foc) verticiliové vadnutí (Vd) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky