úterý 24. prosince 2019

Samosprašná třešen

Dobrý den, kterou samosprašnou třešeň byste mi doporučili, aby byla chuťově dobrá a unikala vrtuli třešňové? Nebo je lepší zasadit např. Jakou třešeň - vyšší poloha, nejlépe samosprašná. Cizosprašná nebo samosprašná třešeň ? Jaká třešeň (odrůda) je nejlepší co se chuti týká a množství.


Raná samosprašná třešeň - ZAHRADA. Samosprašné odrůdy třešní pro bohatou a spolehlivou úrodu. Při jarní výsadbě stromky . Třešně jsou velmi oblíbené ovoce, zejména pro vysoký obsah vitamínu a. Vysazovat na chráněná stanoviště, vhodná do sušších oblastí.


Pěstitelský tvar, Podnož . Jedna z mála samosprašných odrůd v sortimentu, zároveň plody jsou kvalitní. Strom roste středně bujně, vzpřímeně. Lapins samosprašná tmavá chrupka. Pozdní samosprašná tmavá chrupka, zraje v 6. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Sladké, plně aromatické, velmi šťavnaté a enormně velké plody se dají snadno oddělit od pecky, což ocení . Hledáte samosprašná třešeň ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Felicita´ je třešeň chrupka s tmavě červenou barvou plodu. Má velmi velké plody srdčitého tvaru, které jsou výrazně tmavě červené. Vaše cena: 27Kč.


Dužnina je šťavnatá . Detailní popis produktu samosprašná třešeň. To znamená, že buď musejí mít sousedi třešeň , která opyluje tu naši, nebo musíme vysadit na . Růst je středně bujný. Plod velký, tmavě červený, s lesklou slupkou. Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Kvete středně raně a je samosprašná.


Stella je výborná odrůda samosprašné třešně chrupky. My jsme mívali dvě obrovské chrupky a pět či šest pozdních černých třešní - ty byly výborné, pokud nezčervavěly :-) A kousek od nás bývala alej srdcovek, . Charakteristika podnoží pro třešně a višně:. Třešně a višně - kvalitní stromy, výborné odrůdy za skvělé ceny. Višeň samosprašná pozdní ´ MORELA´ podn.


Kvetení: samosprašná , středně pozdní. Plodnost: raná, velmi dobrá. Hmotnost plodu se pohybuje v průměru. Na trvalé stanoviště byl strom vysazen v . Nová česká odrůda, vyniká především svou samosprašností. Lze mít na zahradě jen jeden strom.


I když v širokém okolí není jiná třešeň , odrůda Halka plodí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky