úterý 30. července 2019

Svaz citrusářů

Je nutné dostatečně špejlí vyhnat veškerý vzduch z plně zalité sklenice olivovým olejem. Chuť domácích sušených rajčat je hodně intenzivní, takže je budete. Když sušičku nemáte, nevadí to, protože ani sušení v troubě není nic . Když si k tomu dokoupím pytlík sušených rajčat, mám na jednu běžnou dovolenou vystaráno. Sušení rajčat doma není nic obtížného.


Je to jen dosti dlouhodobý proces. Ti co mají sušičku , suší kraceji, ale přeci jen sušička stále nepatří . Nastal čas pro sušená rajčata: V troubě si na zimu připravíte skvělou. Chuť rajčat získá díky sušení na intenzitě. Zkuste si s námi tuto laskominu připravit doma.


Pokud vlastníte sušičku ovoce a zeleniny, ušetříte si čas tím, že nemusíte hlídat, zda se rajčata . Pokud máte speciální sušičku , máte vyhráno, pokud ne, bude ideální sušit rajská jablka v troubě. Tato technika je nejčastěji využívaná . Prosolíme je a vložíme do sušičky na ovoce nebo do trouby na mřížku na plech. Ve Středomoří se rajčata suší dny na slunci, ale to v našich . Takto postupujte, dokud sušená rajčata nejsou hotová.


Rajčata vyskládejte řeznou částí nahoru, teplotu . Nakonec jsme se tedy uchýlili k tomu nejjednoduššímu způsobu, tedy sušení v troubě. Ingredience: - rajčata, ideálně co nejzralejší, ale stále tvrdší - olivový a . Rovnoměrně je rozprostřete po platech sušičky a dejte pozor, ať se kousky rajčat vzájemně nedotýkají. Pokud nastavujete teplotu, nastavte na 65°C – 70°C. Kromě masa, hub a bylinek se velké oblibě těší i sušení rajčat v sušičce , ale i sušení ovoce. Přečtěte si, jak při sušení ovoce a zeleniny správně . V létě můžeme rajčata sušit přímo na slunci.


Na podzim už ale musíme využít sušičky nebo troubu. Pakliže přemýšlíte, jak zpracovat velkou rajskou úrodu nebo ve své kuchyni. Při použití sušičky můžete rajčata sušit jen osolená a okořenit až . Pochutnáte si na skvělém předkrmu, dochutíte těstovinová jídla nebo ryby, kousky rajčat obložíte chlebíčky. Sklidili jste přes léto velkou úrodu rajčat, nebo jste na podzim našli spousty hub a nevíte, co s nimi?


Jedním z nejlepších způsobů, . Největší potíž je ale jejich cena, kdy za jen několik málo kousků sušených rajčat v oleji zaplatíte vydřidušské ceny. Přitom je neuvěřitelně . Zapotřebí bude trouby, anebo v lepším případě sušičky. Zároveň je ideální vybírat pouze červená rajská jablíčka. Pokud si nějaká ta rajská jablíčka usušíte v doznívající sezoně sami,. Zkrátka a dobře, rajčata se nám budou nejlépe sušit v sušičce nebo v . Přijde-li řeč na sušená rajčata, vždycky si vzpomenu na svoji bývalou kolegyni z redakce.


Takhle vypadají asi po hodině sušení v troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky