středa 31. července 2019

Štípanec od štěnice

Všechny druhy zeleniny z čeledi brukvovitých, čili zelí, kedlubny , kapusta, brokolice, květák. Housenky sbíráme a zabíjíme, hledáme i . Na rostlinách kedluben nejčastěji škodí bělásci řepkoví a zelní, háďátko zhoubné . Zralá zelenina napadená tímto škůdcem má pak místo jedné krásné hlávky, místo jedné hlízy kedlubny či jednoho květáku na sobě několik . Také ochrání Vaše rostliny před případnými škůdci. Sklizené plody lze uskladňovat na chladném . Působí zejména proti žravým škůdcům (Lepidoptera, Coleoptera) jako kontaktní jed s výraznou účinností. Dálemávelmi dobrou účinnost na savý hmyz ( Homoptera) . Bude rostliny chránit při nižších teplotách a také urychlí růst a tím i sklizeň. Způsobí i vyšší křehkost listů špenátu a salátu.


VÝSKYT HOUBOVÝCH PATOGENŮ A HMYZÍCH ŠKŮDCŮ OVOCE A ZELENINY NA. Hlavním živočišným škůdcem kedlubnů jsou housenky běláska zelného. Rané kedlubny se sklízí postupně, jak dorůstají, nejlépe krátce před . Nikdy jsme také nekontaktovali profesionální hobitele škůdců.


Na signál se v určeném prostoru rozpoutá boj. Slimáci se jako správní škůdci snaží „sníst“ kedlubny , tedy ukořistit jim stužku. Protože jsou ale kedlubny kouzelné . Praskání hlávek, bulev, kořenů a plodů HR Kořenová zelenina, hlávkové zelí a kapusta, kedlubny , ředkvičky, plody rajčat aj. MZ U kedlubnu s krytonoscem . Choroby a škůdci : plíseň zelná, nádorovitost kořenů košťálovin, hnědá bakterióza . Podrobnosti: Napsal MUDr.


Seznamte se proto s těmi, kdo nejčastěji ohrožují úrodu: choroby a škůdci. Máme otevřeno a prodáváme. Ze škůdců kedluben je jeden z nejnebezpečnějších kryptonosec. Mohlo by se zdát, že je to romanticky . Loni mé kedlubny postihla neznámá choroba či je napadnul nějaký škůdce.


Kedlubny a jejich škůdci. Rostliny měly podivně zkadeřavělé a jakoby vykousané listy a . Mezi hlavní živočišné škůdce patří housenky běláska zelného. Dospělci mají na bílých křídlech nevýrazné skvrnky. Kdy přesadit kedlubny ven?


Štípanec od štěnice

Jaké jsou choroby a škůdci kedluben ? Jak zalévat kedlubny? Pěstujeme bez chemie: bylin, které chrání zeleninu před škůdci. Lichořešnice je spolehlivá ochránkyně kedluben , zelí, brambor nebo . Zápředníček polní - významný škůdce brukvovité zeleniny a řepky. Abyste nemuseli řešit problém se škůdci , zajistěte preventivní opatření.


Ty vám nejen určí identifikaci škůdce , ale jsou i prevencí a ochranou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky