pátek 26. července 2019

Přípravek na hubení vos

Přípravky na hubení a odpuzování vos a sršňí. Atak DeltaCaps (nahrazuje přípravek K-Othrine) je insekticidní… 2. Bros - hasičák - sprej proti vosám a sršňům je aerosolový přípravek. PJe připraven k okamžitému . Dobol fumigator 10g dýmovnice na hubení hmyzu – Skladem.

Postřikový přípravek Bioveta Bio Kill 4ml sprej je ideální pro ty,. Vodou aktivovaná dýmovnice pro rychlé a pohodlné hubení hmyzu v interiérech. Univerzální použití - zabije veškyrý hmyz od roztočů přes mravence až po vosy a. Charakteristika přípravku. Balení s dávkovačem usnadňuje aplikaci přípravku. Duracid Vespe se používá jak k likvidaci létajících vos , sršní a jejich hnízd.


Díky tomu, tak můžete zůstat při zásahu v . Je to jedinečný přípravek na našem trhu, určený speciálně k hubení vos a vosích hnízd (popř. sršňů).

Postup aplikace ve videu níže na stránce. Na sršně a vosy působí okamžitě, ale zároveň i . Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Sršně - Hubení - Postřikem z obalu - . Pokud je hnízdo vos v zemi, po aplikaci přípravku na hubení vos se musí jeho vchod. Rovněž lze aplikovat přípravek přímo na vosy vyskytující se mimo hnízda.


Jedinečný přípravek k hubení vos , sršní a jejich hnízd. Je určen pro hubení vos a sršňů, ale také k ničení jejich hnízd. Aerosolový přípravek je určen pro hubení vos a sršní a rovněž k ničení jejich hnízd.


V případě potřeby je možno postřik provádět ze vzdálenosti pěti metrů. Poradíme vám, jak se vos zbavit jednou pro vždy. Vhodné je také nastříkat co nejdál do nory přípravek na hubení hmyzu.


Nezapomínejte proto na ochranné pomůcky, hubení vos v krátkých. Pokud chcete likvidovat hnízdo postřikem, poohlédněte po přípravku s . Na trhu je mnoho přípravků na hubení hmyzu, ne vždy však zaberou a vosy opravdu usmrtí.

Leckdy je jen podráždí a vy vyváznete v lepším případě s několika . Aerosolový insekticidní přípravek určený k hubení veškerého lezoucího hmyzu. Tato varianta Propal HERKULES S je určena zejména pro hubení vos a sršňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky