středa 17. července 2019

Previsla pokojovka

Prodám - TOŘIVKA PŘEVISLÁ POKOJOVKA , lokalita Praha - město. Pěkná převislá pokojovka. Listy jsou sametové, fialové květy. Tento fíkus se pěstuje jako převislá květina, například v závěsném . Kdysi patřila k běžné květinové výzdobě oken městských činžáků, venkovských stavení a nechyběla ani v kancelářích. Voskovka patřila k oblíbeným pokojovým rostlinám našich babiček a prababiček.


Bohužel dnes už se jako pokojová rostlina téměř nevidí. Obrovský bílý květ se objevuje během vegetačního . Re: Převislá pokojovka se zaléváním zespoda? Odeslat od Bohoušek v Stř 28. Zdravím, posílám tip na kytičku, jsem na tom podobně, . Je to pokojovka vhodná i do ložnice. Foto: Kosobu, Shutterstock.


Africké fialky jsou právem oblíbené: jsou nenáročné na pěstování a . VODĚNKA převislá Tradescantia Pokojovka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně. Vaše cena: 2Kč . Také pěkná pokojovka s nepěkným jménem tchynin jazyk zde rozvine naplno svůj půvab kontrastně vybarvených listů. Nezklame ani robustní tlustice, kterou ale . Při výsadbě do květináče volte raději větší nádobu s pevnými stěnami.


Tato pokojovka pod zemí vytváří poměrně silné kulovité hlízy, které dokáží . Jako převislá pokojovka velmi dobře vynikne v závěsné nádobě či v květináči postaveném na světlém místě, nikoli přímo na okenním parapetu, . Druh: převislá pokojová rostlina. Typ listu: malé listy, laločnaté. Použití: Rostlina vynikne v závěsné nádobě.


Botanický název: Senecio rowleyanus Bežné názvy: Starček, String of pearls Převislá sukulentní pokojovka , která je pro svůj roztomilý vzhled velmi oblíbená. Protože tato převislá rostlinka rostla jako blázen, říkalo se jí blázen. Břečťan (Hedera helix) je převislá rostlina okrasná svým zubatým listem – ten je v barvě tmavě zelené (ve stínu), panašované žlutozelené, žluté . Dlouhou dobu nemůžeme přijít na název pokojové rostliny, kterou snad kdysi pěstovali i naše babičky. Roste do výšky i jako mírně převislá , po utržení listu teče.


V našich podmínkách se dá pěstovat jako pokojovka , přes léto je možné ponechat rostliny venku, ve skleníku nebo fóliovníku. Moruše strom, převislá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky