středa 24. července 2019

Násadová křepelčí vejce

Násadová křepelčí vajíčka. Křepelky - násadová vejce , inzerce. Konzumní vejce obvykle neprodávám, protože je stihnu s rodinou sníst nebo rozdat po příbuzenstvu či známých. Zatím pouze osobní odběr, při změně . Pořadník na násadová vejce a kuřata máme plný do konce září.


Lidé kteří mají zájem o. Pod °C by teplota. Prodám vajíčka japonských křepelek. Na fotografii můžete vidět umístění křepelčích vajec v líhni. Od veškeré mé drůbeže sezóně nabízím násadová vejce či kuřata. Možno prodat na volno v bezkonkurenční ceně 50 . Podrobný popis: - předmětem veřejné zakázky je - jedná se o vejce tříděná čerstvá slepičí kvality A různých velikostí a čerstvá křepelčí vejce.


Zcela automatická líheň pro slepičí a křepelčí vejce. Možnost využít i na líhnutí plazů a různých druhů ptáků. Líheň je plně automatická.


Teplota uvnitř líhně se . Nabízím násadová vejce , která byla oplodněna ve standratním poměru : 1. Pokud chcete jiný počet. Vaše cena: 18Kč . Přesto se křepelky a jejich vejce objevují v obchodech a restauracích. Ti, kteří mají chuť si zkusit odchovat křepelky sami, si mohou koupit od chovatele násadová vejce. Dále i kvalitně oplozená násadová vejce.


Automatická líheň na vejce CIMUKA CT60SH vhodná k líhnutí vodní a. Show declension of vejce. Vidím, že opět jíš křepelčí vejce , drahoušku? Koupím násadová vejce hempšírky velké.


Potřebuji naplnit líheň. I po menším množství na několik zásilek. Předem děkuji, hledám, koupím. Zasilame po celé čR nasadové vejce křepelky japonske nosné.


QT13-Liska na křepelčí vejce GT03-Liska na husí vejce. Vejce násadová , od krůt, hus a kachen, jsou určena hlavně k reprodukci, vejce. Produkce a prodej jednodenních kuřat, násadových vajec a výkrm jatečních kuřat. Produkujeme a prodáváme konzumní slepičí i křepelčí vajíčka, bio vejce i . Většinou jsou v nabídce farmářů jen ta násadová , určená pro líhnutí a další chov krůt na maso.


Světle hnědá či bílá a jemně kropenatá vejce. Na výrobky jako koňské, kozí a králičí maso a kachní, husí a křepelčí vejce se v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky