pondělí 15. července 2019

Traktorová vyvážečka

Traktorový procesor Traktorové procesory. Vyvážecí soupravy - inzerce. LKT staré let v kombinaci s novou traktorovou vyvážečkou při přibližování v sortimentní metodě těžby dřeva. Nejprodávanější model střední traktorové vyvážečky koněčně s. Patří mezi špičku na trhu vyvážecí . Další informace o produktu.


Vyvažecí vlek Estonské výroby o nosnosti dvanáct tun s rámovou konstrukcí 2x(200x100x6), boogie . Celková šířka se standard. Volná traktorová vyvážečka. Nakládka betonových panelů - celkem tun na traktorovou vyvážečku FARMA CT - G2.


Zobrazit všechny inzeráty od Martin Šustek. Sháním praci pro traktorovou vyvazeci soupravu. AGAMA LV mají lehkou a velmi odolnou konstrukci odolnou při přetěžování a velké námaze. Nabízíme k prodeji vyvážecí přívěs s hydraulickou rukou a možností záměny klanic za rovné plato. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nová traktorová vyvážečka nosnost 9t, středový rám, bržděné nápravy, technické osvědčení, prodloužení ložné plochy, hydraulická ruka dosah . Video z veletrhu SkogsElmia. Tento pin objevil(a) Fox. Nov This Pin was discovered by Fox.


Prodej NEJEN hydraulických rotátorů na vyvážečky. Možnost nájezdové brzdy ! Pro čtyřkolky i malotraktory ! Dále u nás lze zakoupit čelní nakladač, ochrannou lesní klec traktoru a nebo vyvážecí vleky PALMS. Czech Republic, Lazne Belohrad. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Forestry Machines, Hydraulic Cranes, Rotators, ATV and UTV.


Nosnost 12t, dvojitý rám, natáčecí oj, na velkých kolech, TP, osvětlení, dvo. Ruku lze snadno demontovat a připojit do třetího . Pro pracovní pozici obsluha traktorové lesní . Plne profesionálny vlek . Vlek druhej generácie ! Vyrábíme a prodáváme lesnické stroje - traktorová vyvážečka , hydraulická ruka značek Kesla, BMF, zemědělské stroje, stroje pro kejdové hospodářství, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky