úterý 16. července 2019

Ocet jako herbicid

Sotisfikovanější receptura uvádí jako sůl - síran hořečnatý, (epsomskou sůl). Nevěřím tomu, že by to mohlo účinně a smysluplně fungovat, . Ocet jako přírodní herbicid na plevel. Vědci zjistili, že až koncentrace octa zabíjí plevel během prvních dvou týdnů po vynoření se z . Ocet ale ničí jen nadzemí části rostlin jako kontaktní herbicid.


Lidé by si neměli stěžovat na zápach octa… Pár dní octového západu je mnohem . Namísto pesticidů použijte obyčejný ocet. Je potřeba ho naředit s vodou a aplikovat ho přímo na plevel. Zbavíte se tak plevele, který začne odumírat již druhý . Pokud jde o ocet jako herbicid , pro jeho úspěšné použití je třeba dodržovat následující jednoduchá pravidla: K dosažení požadovaného účinku použijte ocet,.


Vyrobte si vlastní levný domácí herbicid – zbaví Vás plevele a všech nežádoucích rostlin! Sdílejte tenhle geniální způsob jak si vyrobit domácí herbicid i s vašimi přáteli. Nejměkčí domácí chléb s chutí jako od babičky – lepší než z obchodu! Ty obsahují účinné látky, které se běžně vyskytují v přírodě, jako například kyselina oktanová a dekanová, což jsou mastné kyseliny obsažené v . Pára byla použita i komerčně, ale je nyní . Dostaví se podobný efekt jako při napařování.


H octa se pohybuje okolo proto je ocet vhodný prostředek k ničení nežádoucích rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky