pátek 12. července 2019

Motorova pila solo recenze

Dobry den, vsimol som si Vas model PF 62. Základní technické údaje motorobotu PF -. Větší tepelné namáhání dílů motoru. Hmotnost ojnice se musí rovnat součtu hmotností náhradní soustavy.


Plně funkční, do poslední chvíle jezdil. Přidám brány, náhradní díly , písty, válec, spojku, přítlačný talíř atd. Třeba na motorobot pf - pasuje po drobné úpravě spojka z trabanta.


Jun Prodam pevny zaves na prevodovku PF – 62. Osobni prevzeti nebo posta. PF malotraktor tovarenskej vyroby agrostroj prostejov je to silny . Autor: Mačkal, Řezníčková. Přidám náhradní díly , písty, válec, karburátor, spojku atd.


Prodávám bez záruky na náhradní díly frézu, přípojný vozík, orebnou radlici. Korozní napadení kovových dílů je minimální, vyskytuje se v místech . Motorobot PFProdám Pf, neznámý stav, ani neumím nastartovat. Agrostroj Prostějov, dílenská příručka, katalog N katalog náhradních dílů. Dom a záhrada - Pf bazár. Mar Od korunky na opravu, nebo na díly.


Při více vyhraných aukcích jedno poštovné. Pokud máte jekékoliv dotazy,rád odpovím. Foto není k dispozici. Zlobí motor PFaneb jak jsem to řešil já Následkem dědického řízení jsem se nedávno stal spolumajitelem a 1 udržovatelem stroje motorobot PF62.


Feb Pokaždé, když jsem motorobot nejvíc potřeboval, motor jako. Ale nic už tak romanticky krásného, jako historický motorobot PF62. Mnoho náhradních dílů na motor. Součástí je i originál vozík na 800kg se sedačkou, ruční a nožní brzdou.


Informace o ceně a průběhu . Projděte si inzeráty prodam motorobot na inzertním serveru AVÍZO. MOTOROBOT PF - HORAL - Duration: 3:17. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Je k nemu otočný pluh, vyorávač na zemiaky. PF a přípojného vozíku s navijákem.


Prohlédněte si alba na téma – pF - náhradní převodovka. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Kvalitní fotky pošlu na e-mail. Díly skříně, kliky, válce. Vše je jeté ale může někomu pomoci.


Nechci to vyhodit do šrotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky