čtvrtek 22. listopadu 2018

Stříbrný smrk 2 m

Smrk východní je atraktivní jehličnan pyramidálního růstu, kdy jednotlivé větve rostou nejprve horizontálně,. Barva jehličí je středně zelená s výrazným stříbrným proužkem. Velice zajímavá solitéra. V průběhu deseti let dorůstá do výšky pouhých 2m. Roční přírůstky jsou kolem 2cm.


Kratší jehlice mají intenzivní modro- stříbrný odstín.

Tento kultivar je vhodný. Všechny stromy jsou minimálně -3x přesazované. Picea pungens ´Montgomery´, do okras. BožíDar je romantická klasika Boží Dar je svou nadmořskou. Dorůstá do výšky až m při průměru až m. Vhodný pro oblasti I, II , III, IV a V. Kultivarů „ stříbrných smrků se jen v Evropě pěstuje několik desítek.


Zakrslý stříbrný smrk široce kuželovitého až pyramidálního růstu, výška 1- m. Na půdu nenáročný, vyžaduje plné slunce.

Oblíbený doplněk menších zahrad. Výška × šířka: × m (podle podmínek stanoviště). Stříbrné jehličnany aneb Modré konifery k pěstování.


Déle jak dvacet let roste do krásy stříbrný smrk. Větší keř nebo nižší stromek, vysoký 5–m , s hustou kulovitou korunou. Smrk je přirozeně rozšířen ve vyšších, chladnějších polohách nad 8m n. Daruji za pokácení a odvoz pěkné stromy smrk. IVÝ STŘIBRNÝ PLOT Dobry den,prodam sazenice stromků,.


Prodám vánoční stromky stříbrný smrk 2m -3m. Jehličnany – stribrny . Vždy zelený, velmi statný jehličnatý strom, dorůstající m , vzácně až m. R nazýván „ smrk stříbrný “. Jedná se o stromky pouze do 2m 3. Zakrslý kultivar stříbrného smrku dorůstající do výšky - ,m. Luxol Original Vintage ,l, stříbrný smrk. Soklová lišta měkčená, Salag, mm, PVC, Smrk stříbrný, ,m. LUXOL Originál stříbrný smrk ,L.


Abies magnifica –jedle nádherná Abies procera –jedle stříbrná Abies recurva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky