čtvrtek 8. listopadu 2018

Servis oleomac

Servis oleomac

Briggs And Stratton Sprint XqManual - chm Kindle. Sekačku umístěte na rovný, pevný povrch. Nespouštějte ji ve vysoké trávě.


Servis oleomac

Přesvědčte se, zda je k zapalovací . NEMĚŇTE nastavení otáček motoru ani nepřekračujte maximální . Archiv výfuk, plnění, chlazení, karburátor , palivové čerpadlo atd. Provoz bez tohoto seřízení způsobí snížení výkonnosti, zvýšenou spotřebu. Podle teploty motoru prostě dodává přesné množství paliva do karburátoru. Membrana pro karburátor 2Kč.


Seřízení karburátoru briggs stratton. Výkon motoru (HP) Výkon motoru (kW) Objem (cm3) 8Objem nádrže ( l). Nemusíte být mechanikem abyste si doma vyladili sekačku.


Naučte se, jak pečovat o motor Briggs. Kontrola a seřízení zapalovací svíčky. Polohy páčky nastavení otáček motoru. Provoz motoru v nadmořských výškách pod 7m . Přemýšlíte, zda se vám oprava vůbec vyplatí?


Zde si pro dal í pou ití zapi te model motoru , jeho typ a výrobní číslo. Travní traktor se zadním výhozem MTD OPTIMA LN 2H RTG. Opravy a seřízení motoru. Bližší informace k servisu. Informácie o nastavení pre prácu vo veľkej nadmorskej výške získate u autorizovaného.


Nastavení výšky sečení. To, že na mizerných sračkách není seřízení možné, je tím že se snažej vyrobit co. Motor je to brigs a stratton cca 10let starej. Společnost má centrálu v Milwaukee, . Neměňte seřízení regulátoru motoru nebo omezovače otáček motoru.


Výrobce: BriggsStratton. Cca produkce motorů je aplikováno v zahradní technice, v průmyslových zařízeních. Je to Briggs Stratton motor. Může se tedy motor nějak snadno přehřát, nebo přetočit?


Servis oleomac

Dávám to sem, bo na garáži se ví všechno :D . Ventilový rozvod IOE se v současnosti u nás . Dnes si ukážeme jak seřídit karburátor u motorové pily STIHL MS261.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky