čtvrtek 29. listopadu 2018

Prodej dřevitých pivoněk

Paeonia suffruticosa keřovitá ( dřevitá ) pivoňka , vzrůst nízký - 1m, doba kvetení květen - červen. Nabízíme k prodeji mnoho druhů pivoněk. V nabídce najdete bylinné pivoňky s květy plnými, poloplnými, nebo jednoduchými,. Dorůstá do výšky 5m, při šířce 1m.


Květy má plné, netradičního zbarvení, kdy se mísí . Dřevité pivoňky jsou v Japonsku šlechtěny přibližně od století.

U dřevitých pivoněk nalezneme květy jednoduché, poloplné a plné. Latinský název: Paeonia sufruticosa Hai Huang. Kultivar dřevité pivoňky s velmi velkými výrazně žlutými poloplnými . Co radši pivoňky živé koupit?


Vyberte si z naší doslova pestré nabídky jakostních hlíz na vaši zahrádku! Máme stálice i spoustu novinek. NYNÍ V PRODEJI : Pachysandra. Nymphe je bylinná pivoňka ze skupiny s tzv.

Mrazuvzdorné palmy (1), Trávy (6). Bambus (7), Kolekce (15), Doplňky (6), Byliny (7). Pivoňky - rostlin. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Během dvou let získáme prodeje schopné rostliny.


V prodeji máme rostliny v barvách bílé, růžové a vínové. Prospívají ve výživných půdách a na plném slunci. Všechny nabízené rostliny jsou kvetoucí v tomto roce. Kdo viděl, jak pivoňka vysouvá purpurové pupeny z půdy, otevírá je.


Zhodnocení sortimentu a školkařské produkce dřevitých pivoněk (Paeonia L.) vypracovala. Z hlediska výtěžnosti i doby vypěstování rostlin, které jsou prodeje. Nejvýznamnější mezi dřevitými pivoňkami.


V praze v Královské zahradě jsou dřevité pivoňky o průměru několika. Kořenový bal dřevitých pivoněk je třeba na zimu přikrýt chvojím, u pivoněk bylinných postačí, když je přikryjete jen první zimu po výsadbě. V sortimentu dřevitých pivoněk se objevují i odrůdy se zelenými květy. Nejčastěji se pivoňky rozlišují na bylinné a dřevité.


Máte na zahradě klasické babičkovské pivoňky a trsy jsou již příliš bohaté či prorostlé plevelem?

Pro výsadbu dřevitých pivoněk platí jiná pravidla. Doma již jednu dřevitou mám třetím rokem, ale ještě mi nekvetla. Zasazená je hluboko).


Přivítám i jakékoliv jiné rady k pěstování pivoněk. Již dlouho marně sháním dřevitou pivoňku s bílými . Raší velmi brzy z jara a neměly by být proto vysazovány na příliš teplých stanovištích. Hrozí – li nebezpečí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky