úterý 13. listopadu 2018

Navod na stavbu zahradního jezírka

Zastřešení AZURO pro oválné bazény. Montáž plachty na nosnou konstrukci. Přečtěte si návod k použití. Naše tepelná čerpadla jsou při přenosu tepla ze vzduchu do vody bazénu velmi účinná.


Tepelné čerpadlo nainstalujte na místo s velkým prostorem a dobrým větráním.

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ. PÍSKOVÉ FILTRAČNÍ NÁDOBY AZURO PIESKOVÉ FILTRAČNÉ NÁDOBY AZURO SANDFILTERKESSEL. Voda obíhá přes čerpadlo, filtrační písek zpět do bazénu. Intex Metal Frame, Prism Frame, Ultra Frame, Bestway Steel Pro, Power Steel atd. Jednoduchá montáž na rám bazénu pomocí integrovaných šroubů - Sedák . Ako inštalovať pieskovú filtráciu nájdete na HORNBACH.


Je dôležité, aby piesková filtrácia mala v pomere k bazénu adekvátny výkon a rozmery.

Nainštalujte sadu plávajúceho skimmera podľa návodu na montáž. Suché zipy na koncích (u kloubových segmentů) zatím neupevňujte. Realizace výkopu pro zapuštění bazénu AZURO. Před montáží bazénu doporučujeme sestavit schůdky. Tak automatiku už jsem zhotovil a už jenom počkat na jaro a zapustit bazén do . Jen rok jsem vydržel na zahradě bez zapuštěného bazénu , vybral jsem model Azuro Ibiza, průměr 4m, hloubka 1. Pristi tyden mame montaz , tak me no zajima.


Bazénové fólie Náhradní folie do bazénu - m. Návod na montáž je součástí balení. Swimming pool Azuro 6. Budowa basenu ogrodowego. Please Subscribe - Duration: 4:10.


Chcete vidět v akci nejnovější sekačky, grily a znát užitečné tipy jak chytře nakoupit vše na zahradu? Místo prodeje: TáborZměněno : před dny. A) ČÁST VÝBĚR STANOVIŠTĚ A PŘÍPRAVA PODKLADU.

Jak jsme stavěli bazén - Azuro 4Mountfield. Spustit prezentaci Nahlásit album . POZNÁMKA: Všechny části bazénu musí být postaveny na plochém a rovném povrchu. Pokud přesah odřízněte, bude příští montáž bazénu obtížná.


REALIZACE VÝKOPU PRO ZAPUŠTċNÍ BAZÉNU AZURO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky