pátek 16. listopadu 2018

Substrát na pěstování žampionů

Substrát žampionů Balení kg ŽAMPIONOVÝ SUBSTRÁT Zakoupením soupravy pro domácí pěstování žampionů získáte vyni. Návod na pěstování žampionu - substrát. Specifikace substrátu.


Jsou bohaté na bílkoviny, . K pěstebnímu substrátu nesmí proniknout hmyz. V tomto ohledu je snazší pěstování v zimě.

Pokud substrát ještě není dostatečně prorostlý . Sada pro pěstování Žampión bílý 10kg (Agaricus Bisporus) Sada pro domácí pěstování žampiónu bílého. Po několika dnech, kdy jsem substrát citlivě zavlažoval tak, aby krycí zemina byla vlhká, ale voda neprotékala až do substrátu , se na povrchu krycí zeminy žačalo . Při výrobě substrátu nejsou použity žádné chemické látky ani hnojiva. Vše je vyrobeno z přírodních organických materiálů nejnovějšími technologiemi.


Pěstovaní je velmi jednoduché - dodžuj teplotu a zvlhčuj ! Informujte mě, až bude k dispozici . Podmínky pro pěstování dokáže vytvořit opravdu každý a to po celý rok.

Při dodržení podmínek uvedených v návodu garantujeme skli. Agro Substrát sadba. I když se část substrátu dostane do zeminy, ničemu to nevadí. Zeminu poté upravte a urovnejte, a dále skladujte při teplotě °C. Trochu jiným houbařením se může stát domácí pěstování žampionu dvouvýtrusého, ať už toho bílého, nebo hnědého.


Současný obchodní trend umožňuje pěstování žampiónů ve dvou až třech variantách. Bílý žampion je velmi oblíbená houba, má široké využití v gastronomii. V uzavřenych prostorách se žampiony pěstují přímo v kartonu viz obrázek. Nezapomeňte substrát pro houby před začátkem sadby sterilizovat, . Zawpiona, která se skládá z kosiky lisovaného žampionového substrátu a igelitového sáčku s kryci zeminou. Co houba, to jiné nároky.


Výroba substrátu pro pěstování žampionů je trochu složitější. Potřebují koňský hnůj, který je třeba smísit s rašelinou, . L bílý (Žampionový substrát pro pěstování žampionů 3L). Mít doma stále čerstvé houby, to je snem každé hospodyňky.


Po ukoncení inkubace, kdy mycelium prorostlo veškerý substrát , což je asi po - dnech, pokryjeme povrch substrátu v pytli stejnomernou - . Zásady správného pěstování žampionů. Nejlepší surovinou pro pěstování žampiónů je čerstvý.

Správně fermentovaný substrát má mít čokoládovou barvu a . Potřeby k pěstování - Pěstební prostory - Příprava substrátu - Příprava krycí zeminy - Očkování sadbou - Prorůstání podhoubí - .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky