pondělí 26. listopadu 2018

Gmünd plavecký bazény

A to řízkujeme buď celý list s řapíkem např. Květina gloxinia : výsadba a péče o kořenové plodiny, stonkové řízky. Gloxinie je také množena částmi kořenových kanálků.


Ostrý čistý nůž rozděluje hlízu na . Rozmnožuje se semeny, listovými řízky , nebo dělením hlízy.

Přesazuje se v případě. Množí se semeny, listovými řízky , dělením hlíz. Bohatě kvetoucí, stále zelená rostlina (na rozdíl od gloxínie ), která netvoří. V dekorativní zahradnické způsoby vegetativní rozmnožování rostliny se používají. Gloxínie se rozmnožují vegetativně, a to buď listovými řízky při . Zelené řízky pěstují výhonky s neošetřeným dřevem a listy.


Gloxínie - množení Gloxínie můžete množit buď semeny, listovými řízky , které odeberete v létě, nebo dělením hlízy.

Pro množení je důležité . Množení pokojových rostlin listovými řízky. Africká fialka, gloxinie , ficusy, begónie , tlustice, sansiviera, pachyphytum a mnoho sukulentů se . Oddělování odnožíEditovat. Listovými řízky můžeme množit begónii královskou, usam-barskou fialku, pepřinec, gloxínie aj. Vyzrálý list rostlin prořízneme na několika . Lophospermum erubescens Angl. Creeping Gloxinia , Twining Snapdragon Něm.


Ideální místo pro gloxinii je na severní části okna. Dobře roste na severních oknech. Rostliny můžeme množit řízky po celé léto. Tento jednoduchý a bezrizikový.


Lze použít pro begónie, gloxínie apod. Bramboříky, cinerárie, primule, calceolárie, gloxínie , palmy. Květiny k řezu – jen vegetativní množení.

Snad nejjednodušším způsobem množení je metoda řízkování. Kohlerie je příbuzná gloxinie , saintpaulie (africké fialky) či columney. Listové řízky Gloxinia mohou být zakořeněny kdykoli od jara do podzimu, a to jak pře během, tak i po květu.


Sinningia NEES, Gesneriaceae) vypracovala. K množení gloxinií útěkem používat slabé klíčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky