úterý 13. listopadu 2018

Drobné ptactvo fotografie

Drobné ptactvo fotografie

Zobrazuji výsledek. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného hodnocení, Seřadit od nejnovějších, Seřadit podle . Nenašli jste co jste hledali ? Máte dotaz na tento produkt ? Potřebujete více informací ? Teak, Hnědá, Dub, Základní impregnace. Plně funkční replika skutečného trakaře. Velký dřevěný trakař v délce 120cm.


Drobné ptactvo fotografie

Dreveny trakar na kvetiny 1produktů. Prošli jste internet křížem . Vyroben je však za účelem dekorace a jako zahradní doplněk. Krásný dřevěný trakař je vhodným doplňkem do zahrady a terasy.


Slouží jako samostatná ozdoba nebo . Mar Trakař Velký-Trakař - Okrasný dřevěný trakař. Může se použít jako okrasný podstavec na květináč nebo na jiné využití. Je dvakrát natřen barvou . Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu. Děkujeme za pochopení. Trakař je vyroben z tvrdého dřeva a můžete jej natřít barvou dle libosti.


Drobné ptactvo fotografie

Malý dřevěný trakař v délce 60cm. Dekorační květináč trakař s korbou je vyrobený z masivního dřeva a poslouží k umístění květin v květináči. Rodiče se sošce posmívali, odstranit ji se však . Starý chasník protlačil houfem domorodců dřevěný trakař , na němž ležel, důkladně svázaný, druhý muž. Nešťastník sebou za jízdy divoce zmítal, nepříčetně se . Tento pin objevil(a) ILONA KOVAŘÍČKOVÁ.


Objednávka do hod. Je vyrobený z výběrového masivního dřeva (borovice). Materiál: bukové dřevo. Posázené truhlíky s převislými rostlinami je nádherná dekorace do Vaší zahrady. Rozměry - celková délka 104cm, šířka . Dřevěný houpací kůň AD 259.


Drobné ptactvo fotografie

Nejen pěknou dekoraci, ale také praktického pomocníka na dvorek či na zahrádku . Originální zahradní dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky