čtvrtek 15. listopadu 2018

Muchovník princ william

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Silně mrazuvzdorný až do -40°C. Prince William dorůstá. Doprava: pouze osobní odběr. Růžovo fialové plody.


Kvitne skoro na jar a má krásne velké kvety s dlhými . Chuť je osvěžující, sladce navinulá. Plody se konzumují v čerstvém stavu, ale. Indiánské bobulovitého ovoce (USA).


Má výborné plody, které. MUCHOVNÍK - INDIÁNSKÉ BORŮVKY nebo také ROZINKOVÝ STROM. Muchovník je ker až strom. Oct This Pin was discovered by Monika Walicová. Discover (and save! ) your own Pins on Pinterest.


Je to kříženec mezi Amelanchier arborea a Amelanchier laevis. Pochází ze severní Ameriky. Plod: veľkosť ríbezle, pripomínajú chuť sladkoplodej jarabiny a čučoriedok. Ker 5-m, plody na priamy konzum, . Rýchle dodanie, skvelé ceny, kvalitné rastliny.


Zdroj pinu stareodrudy. PRINCE WILLIAM , amelanchier muchovník , velkokvětá odrůda, kontejner 5-2l. Velkokvětá odrůda muchovníku, nenáročná na pěstování.


Tato odrůda mívá výšku dva a půl až tři metry, roste pomalu, zpočátku připomíná stromek, časem však získává širší korunu. A protože tvoří jen. Hledáte muchovník strom? Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking. Dozrieva od polovice júna. Dorastá do výšky – 3m. Je možné ju pestovať ako krík,alebo ako stromček. Nejvyšší hodnotou muchovníku je jeho vysoká odolnost vůči zimě a rané dozrávání . Rastú najmä vo vlhkých lesoch a na brehoch riek Európy, Ázie a Severnej Ameriky.


NÁZEV ČESKY, muchovník. Tak jsem ho koupil a uvidím. Ukázat polohu příspěvku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky