úterý 27. listopadu 2018

Strom katalpa nana

Jde o keř nebo na kmen roubovaný strom s poměrně malou v mládí výrazně kulovitou korunou a velkými listy exotického vzhledu. Jako keř dorůstá až 2-3m. NÁROKY NA SLUNCE ‎: ‎slunce BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎2-3. Táto varieta má hustú guľatú korunu bezSviežo zelené.


Bez drátu se zemina rozsype a strom by mohl uschnut. Po zasazení je dobré vrchní část drátu u kmenu rozštípnout . Chybí vám na zahradě krásný vzrostlý jehličnatý strom ? Nechcete čekat než jedle vyroste? Katalpa zakrslá vzrostlý strom. Vysadíme vám vzrostlý strom přímo na. Strom podobný catalpa nana.


Chci ji letos vysadit ale všude mají jen na . Dobrý den, také se mi velmi líbí katalpa NANA. Jej výnimočne dekoratívne veľké listy svetlozelenej farby a . Pochází z jižní části Severní Ameriky, kde rostla v listnatých lesích. Listy jsou velké, srdčité, světle zelené. Koruna je kulovitá, kompaktní. Zakrslý kultivar pro menší zahrady.


Pokud se nám katalpa líbí, ale máme menší zahradu, můžeme zvolit zakrslý kultivar Nana. Nepřehlédnutelný strom zaujme, ať už jej umístíte do vzdáleného rohu. Nana je nízky strom , ktorý bol vyšľachtený pre malé záhrady. Srdcovité listy majú svetlo až stredne zelenú farbu, sú mäkké a veľmi atraktívne. Známý krásný strom dost podobný paulovniím a to jak velkými srdčitými listy, tak i vonnými trubkovitými květy, které jsou u katalpy ovšem bílé.


Catalpa bignonioides ´ Nana ´. Velmi oblíbený kultivar katalpy s ploše kulovitou pravidelnou korunou. Chceli by sme ho vysadiť k. Krásný soliterní strom do menších zahrad či předzahrádek s přirozeně kulovitou korunou, kterou není třeba dále tvarovat. Bystrice-pod-Hostynem pamatny- strom. Do stínu jeho koruny budete rádi usedat v letním horku.


Vďaka malej korune sa hodí aj do menších záhrad. Zahrady, Zahradní Design, Krásné Květiny, Naturaleza, Rostliny, Garten. Výsledek obrázku pro katalpa nana.


Nabízím stromky catalpa Nana roubované,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky