pátek 23. listopadu 2018

Disková sekačka za malotraktor

Diskové sekačky nabízíme v . Ideální na mulčování pastvin a nedopasků. Výhodou této sekačky jsou nízké nároky na výkon traktoru šíře . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sekačka za traktor. Předmět příspěvku: Re: disková sekačka za malotraktor. Sekačka - mulčovač TLM-1za traktor , malotraktor. Registrován: čtv led 3 . Model, DRM 13 DMR 17 DMR 210.


Přes půl milionů uživatelů za den. Lely Splendimo 2FC. F je určena k sečení vysoké trávy a měkkostébelnatých rostlin až do výše 3až 5mm na středně velkých, rovných a . Bubnová sekačka za traktor 1cm.


Zobrazeno položek. See all the product information. Suitable accessories. Veškeré informace o produktu. Malá, ale šikovná - disková sekačka KUHN za malotraktorem KUBOTA.


Uvedený typ žacího stroje však velmi dobře na traktor sedl a náš . Koupání a nejlepší tipy na výlet Vysočanech a okolí. Chcete si u nás zaplavat? Volné dráhy zjistíte v ROZPISECH PLAVÁNÍ.


Celokovová disková sekačka za traktor Kuhn se skvěle hodí ke všem traktorům ze série SIKU Farmer! Vyrobena je z nejkvalitnějších materiálů s dokonale . Všetky informácie o produkte. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda . Kvalitní stroje za přijatelnou cenu jsou k rychlému dodání až k zákazníkovi. Prodám sekačku za traktor (1cm).


Udržovaná, plně funkční. Nakupujte použité Žací stroje v Polsko u traktorpool. Typ vozidla: bubnová žací sekačka , nástavba na traktor : Nesená sekačka. Pöttinger Žací stroje nákup ojetých strojů a zařízení u traktorpool. Rotační sekačka za malotraktory s výkonem od - Hp.


Vysoké otáčky pracovních bubnů zajišťují kvalitní kosení trávy. Nemusí se rozhazovat pokos. Výroba diskové rotační sekačky za traktor. Splaz použit z přeražene, diskove, čelní sekačky Krone EasyCut CV float.


Standardní vybavení: mechanicky otočný komín ( za doplatek - hydraulicky ototčný).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky