pátek 16. listopadu 2018

Fikus ali

Fazol obecný keříčkový. Phaseolus vulgaris L. Pěstování: Nároky na polohu a půdu jsou stejné jako u fazolu pnoucího. Vysévá se rovněž až v květnu, ale . Pěstování keříčkových fazolí je velmi podobné jako pěstování fazolí.

Dozvíte se, kdy fazole vysít, jak je zalévat. Je známo až druhů fazolí. Nanus Popis: Teplomilná rostlina vyžadující slunečné polohy. Odrůda je určena pro sklizeň . Vytváří nevláknité, tmavě zelené, kulaté lusky, obvykle mírně . Keříčková, raná, velmi výnosná odrůda.


Rostlina je výnosná a odolná vůči běžným chorobám. Směs barev (zelená, žlutá a fialová) různých odrůd fazole keříčkové určené pro.

Znáte fazol šarlatový? Nejlepší fazolové recepty. Zelenoluský fazol s velmi tenkými lahůdkovými lusky bez vnitřní pergamenové vrsty.


Jedna z nejdelikátnějších . Barva listu ‎: ‎zelené Některé odrůdy fazolí rostou jako keříčky, jiné jsou pnoucí. Má rychlejší nástup do plodnosti a poskytne . Výsev fazolí : Na jaké odrůdy keříčkových i tyčkových fazolí se můžete spolehnout. Kategorie: Lusková zelenina.


Obsah sáčku: semen. Blanche - fazol keříčkový bílý - semena fazole g. Výnosná raná až středně raná odrůda, určená pro postupnou sklizeň celých nažloutlých lusků v mléčné . Kč s DPH (1Kč bez DPH). Tyčkové vyséváme podél opory (kari síť, oplocenka) po jednom semeni cca 10 . Lusky sklízíme postupným otrháváním. Jsou vhodné k přímému . Velké kulaté lusky visí nad olistěním.


Když vzejdou mladé rostlinky do výšky cca.

Kč Kčvčetně DPH Prodej pouze v prodejnách. Naše cena bez DPH: Kč (EUR). Vlastní výrobky COOP. Zpět na přehled výrobků.


Kořenová soustava fazolu je v porovnání s dalšími luskovinami malá, . Polopozdní až pozdní odrůda fazole keříčkovitého typu. FAZOLE CARMEN - keříčková g. Z ekologického zemědělství v souladu s předpisy EU. Intenzivně plodící raná odrůda, plody jsou na lodyze vysoko nasazené, tzn. Najdeme mezi nimi typy keříčkové i pnoucí, fazole na suchá zrna i na zelené lusky. Lusk může být kulatý i plochý, zelený, žlutý i fialový.


Výsev keříčkových fazolí , které pěstujeme pro zelené fazolky (sklízíme celé lusky) , můžeme udělat několikrát, tím si prodloužíme období sklizně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky