čtvrtek 1. listopadu 2018

Nápis na smuteční stuhy

Jaký text ale zvolit a co napsat na smuteční stuhu ? Nápisy na pohřební stuhy můžete volit dle. Věnce jsou opatřeny smuteční stuhou , na kterou je možné umístit . Nejčastější způsoby vazby smuteční stuhy. Způsob vázání stuhy v horní části věnce, stuhy směřují dolu, nápisy jsou proti sobě. Smuteční stuha , text proti sobě. Jakou barvu smuteční stuhy vybrat?


Pro starší osoby doporučujeme černou či hnědou stuhu. Pro muže středního věku vyberte šedou nebo zelenou stuhu. Pokud chcete na kytici smuteční stuhu s nápisem , prosíme vložte text na stuhu. Nejprve si vyberete . Pohřební věnec dávají členové rodiny, . Doručíme bezprostředně. Vybrané smuteční květinové vazby opatříme barevně sladěnou stuhou s odpovídajícím nápisem dle Vašeho přání.


V nabídce máme stuhy barev: černá, fialová, . Důležitou součástí kytice či věnce bývá smuteční stuha. Důležitý je ale samozřejmě také nápis na stuze. Na stuhách bývá uveden krátký text, kterým se loučíme a naše jména.


Z nápisu na věncové. Druhou možností jsou velké kytice aranžované v piafloru (zelená hmota). Text na smuteční stuhu.


Pokud si vyberete k výrobku i smuteční stuhu , zadejte zde nápis na levou a pravou stranu smuteční stuhy. Nezapomeňte po vyplnění polí provést uložení. Stuhy s nápisy na květiny. Samozřejmě u nás můžete objednat i stuhy s nápisy na smuteční kytice.


Přímo v naší kanceláři si vyberete stuhy , které budete chtít, . Nemám zkušenost se zádušní mší, ale jinak bych nechala udělat věnec dohromady za Vaši rodinu. To se napíše na stuhu. Vazby a věnce mohou být i se stuhou , kde se píše poslední vzkaz na rozloučenou.


Sháníte smuteční květiny, ale nevíte, jestli vybrat věnec nebo kytici? Přemýšlíte také nad . Znojmo - doručíme v pořádku a včas! Nápis na stuhu dle přání zákazníka nebo jen smuteční stuha bez nápisu. Kdyby měl někdo o smuteční řeč zájem, neváhejte a napište mi.


Pro mladší osoby jsou vhodnější bílé, světle žluté nebo šedé smuteční stuhy. Jakoukoliv smuteční kytici můžeme doručit na libovolnou adresu, nebo přímo na smuteční obřad. V případě že budete chtít ke kytici stuhu s nápisem napište.


Nabízíme Vám ZDARMA, ke všem smutečním věncům a vypichovaným květinám, luxusní látkovou stuhu s nápisem podle Vaší předlohy. Látkové stuhy v barvách. Na smuteční stuhu Vám napíšeme nápis dle Vašeho přání.


Tento věnec má průměr 70cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky