čtvrtek 13. září 2018

Půdní škůdci brambor

Přívěsný vozík za zahradní traktor. Sklopný přívěs za travní traktor GP. Všetky informácie o produkte Prepravný vozík Prepravný vozík Vari ANV 38 porovnanie cien z internetových obchodov,.


Malotraktor Vari s přívěsným vozíkem. O vydání technického průkazu lze u nás .

Vozík přívěsný VARES TR 220S Tažený sklopný vozík pro připojení za zahra. Cena dle stavu - tis. Nevyplněno, Nevyplněno, 4. Procházejte největší české bazary najednou.


Predám prívesný vozík za stvorkolku, malotraktor. Predám malotraktor Vari systém a motormi 125ccm, silné 2ta. Více informací naleznete.

Multifunkční malotraktor Vari Global s převodovkou DSK-317. S a motorem Vari XP-2je určen pro náročné obdělávací práce. Díky přípojnému vozíku. Prodám použitý přívěsný vozík za tere Vari na vysokých kolech, bržděný v dobrém stavu.


Zobrazení: 709x výpis . Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat? Vážený pane, ta fotka je z . Přístup do vozíku, je možný z přední i zadní strany. Brány ťahané BT-8VARI. Vari , Tera - závěs pro přívěsný vozík. Prívesný vozík PVT-4VARI.


Technický průkaz VARI je určen pro majitele malotraktoru VARI IV se zapojeným přívěsným vozíkem VARI ANV-400. Nářadí a příslušenství VARI - Nářadí a příslušenství za malou mechanizaci. Vyrábame pre vás pevný kovový vozík pre malotraktory vybavený nožnou a parkovacou brzdou, sedadlom a vyklápacou korbou dozadu.


Vozíky pro kultivátory, vozíky pro zahradní traktory, vozíky pro čtyřkolky, Bržděné.

Závěs pro vozík HV 2(L,S) pro zapojení za malotraktor VARI (DSK 316). Chcete si usnadnit, zpříjemnit a zároveň zefektivnit práci s mulčovačem nebo kultivátorem? Přípojte k Vašemu stroji přívěsný vozík HV 70.


Pneumatika pre prívesný vozík VARI , TERA 5x12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky