pátek 14. září 2018

Grilované sele na objednávku ostrava

Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky). Sele nutno objednat minimálně dnů před plánovaným odběrem ! Dostupnost: na objednávku. Naložené sele připravené na grilování.


Na objednání do dnů.

Grilovací catering pro rodinné i firemní oslavy. Závaznou objednávku je potřeba provést alespoň 14dní předem. Pečené selátko nebo sele naložené či předpečené nabízí Ostravské Řeznictví JANUS, s. Sele syrové a naložené nebo před uzené. Příjezd na místo cca - hodiny před prvním krájením podle velikosti selete. Chystáte-li oslavu, využijte catering firmy U Chasníka.


Specializujeme se na venkovní grilování.

Připravujeme grilované sele či prase dle vlastní receptury. Kýty, plece, kolena, krčky, kotlety, steaky. Polotovar vhodný k uzení, nebo pečení a grilování. Hotový výrobek, určený k . Marináda na potírání.


Bramborové měsíčky pečené pod seletem. Společenská událost bez selete na grilu je jako party bez piva. Nenechte se zahanbit, pomůžeme vám. S ohledem na konkrétní věk se jejich hmotnost pohybuje v rozmezí 4–kg.


Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni. Při objednání masa společně se zapůjčením grilu dodáváme maso zabalené v . Maso je nutné objednat pracovních dnů předem a je nutno složit zálohu ve výši z ceny . Pro Vaše společenské příležitosti, události zajistíme kompletní rožnění selete na klíč,. Vaše akce, s možností objednání cateringu.


Jsme zavedená firma na grilování selete , pečení selete, uzení selete , . Hmotnost, - kg.

Objednání , týdny předem. Grilování trvá několik hodin, proto začneme včas. Sele je nutné naložit do solného láku až dnů před samotným grilováním a ideální je maso lákem ještě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky