středa 26. září 2018

Čilimník řezenský

Chamaecytisus ratisbonensis), někdy též nazývaný čilimníček řezenský, je drobný poléhavý keřík z čeledi bobovitých, původní druh české . Příklad Vyskytuje se zde: – koniklec velkokvětý – brambořík nachový – čilimník řezenský – divizna brunátná – heřmánek pravý. Pomlčka je interpunkční . Flora of the Czech Republic, distribution map, plant traits. Vegetation types, their description, maps and species composition. Větve má metlovité, poléhavé až vystoupavé, přitiskle hedvábě chloupkaté, ve stáří .

Třída : Dvouděložné - . Drobný poléhavý keřík, roste na výslunných stráních, mezích a ve světlých lesích. Kvete v dubnu až červenci, . Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory. Větve poléhavé i přímé, chlupaté, loňské. Použití: Kontraindikace: použití konzultujte s lékařem Sušení: . Mapovanie výskytu na Slovensku.


Rostlina je z čeledi bobovité, větve má poléhavé, kvete žlutě. Květy se objevují od dubna do června.

Cytisus battandieri, čilimník, 1. CYTISUS ratisbonensis ( Čilimník řezenský ) CYTISUS rochelii . File usage on other s. The following other s use this file: Usage on cs. Související produkty. Zachovalá louka s teplomilnými druhy rostlin a živočichů. Z chráněných druhů rostlin se zde vyskytuje například pcháč panonský, čilimník řezenský ,. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . Maďarska a Rakouska, název čilimníku odkazuje na město Řezno . Prokopské a Dalejské údolí vyskytuje, je řazen ke vzácnějším. Example sentences with čilimník, translation memory. Snědek chocholičnatý. Lilie zlatohlávek, Zvonek moravský, Vstavač kukačka, Mochna bílá, Mochna sedmilistá, Kostřava walliská, Řimbaba chocholičnatá nebo Čilimník řezenský.


Větve jsou poléhavé nebo vzpřímené nebo metlovité, v mládí . Nízký keřík čilimník řezenský rozkvétá na Santonu zpravidla během druhé poloviny dubna. República Checa, čilimník řezenský , BioLib.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky