pondělí 24. září 2018

Kovové držáky na truhlíky na balkon

Praktické nastavitelné kovové háky v černé barvě na truhlík umožňují zavěšení truhlíku na balkón či zábradlí o šířce - cm. Balkónový držák Hangplast je nezbytným kouskem výbavy každého majitele balkónu nebo terasy. Pevný kovový stojan pro zavěšení květináče či lucerny odolný korozi a změnám počasí.


Užijte si rozkvetlý balkon či terasu s našimi truhlíky. Rostliny a květiny pomocí držáků na truhlíku můžete zavěsit na zábradlí balkónu nebo za okno. Vhodné truhlíky z naší nabídky, . Umožňuje neviditelné. Kovový balkónový držák.


Funkční OBI Living Garden držák balkónového truhlíku je vyroben z oceli s práškovým lakem, nepodléhá korozi a je proto velmi odolný vůči vlivům povětrnosti. Praktický kovový hák na truhlík umožňuje zavěšení truhlíku na balkón či zábradlí o šířce 4-cm. V balení jsou kusy. Do držáku se vejde truhlík v šířce (spodní) 17cm, (horní) 18cm.


Rozpětí pro zavěšení na balkon je stavitelné, od 5cm až do 15cm. Pomocí malého šroubku si . Pro venkovní použití doporučujeme praktické zahradní věšáky na květináče nebo kovové koše. Na balkoně můžete použít držáky nebo trubkový stojan, který . Popis:Tento držák truhlíku je určen pro použití u samozavlažovacích . I když bydlíte ve vyšších patrech paneláku, nic vám nebrání pěstovat i na vašem balkoně krásné květiny, které oživí vaše okolí.


Držáky na truhlíky kovové. Inzerát byl odebran z. SIESTINO ZB - balkon. Drzaky-kvetinacu-a-tr.


Skvělá volba pro každého, kdo chce pověsit své truhlíky a květináče na zábradlí balkónu. Zavlažovací truhlík systém LEBIŠ - komplet. Díky použitému kovu má hák také vysokou nosnost.


Materiál: kov Barva: stříbrná Rozměry: šířka úchytu: cm. Originální držák na balkon pro truhlíky ROSA ve velikosti 50cm. Do tohoto držáku skvě. Speciálně navržené kovové držáky , uchycení otvorem na dně truhlík.


Určený pro truhlíky. Nastavitelný držák na balkonové truhlíky z pevného kovu. Smart (Balconera) terakota (ks). DRŽÁK NA TRUHLÍK BALKON – KOVOVÝ. Plánuji je pověsit na balkoń , jehož horní hrana není kulatá tyč, ale plochá . Popis: Univerzální plastový držák truhlíku na kulaté zábradlí.


Tento stěnový držák můžete využít nejen pro květinové truhlíky , ale také jako držák. Pro každého, kdo chce mít na balkónu pořádný truhlík , tzn i samozavlažovací,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky