čtvrtek 20. září 2018

Medonosné rostliny pro včely

Ochrana jahodníku, okrasných rostlin a zeleniny. Vysoká mechanická odolnost v suchém stavu. Mechanická ochrana proti slimákům a plžům, jako ochrana zahrad a půd. Výrobce: Unichem Agro.


V posledních letech dochází stále častěji ke kalamitním výskytům slimáků a plzáků.

Tento způsob ochrany je vhodné kombinovat se sběrem a mechanickým. Velmi rychlé hubení slimáků - granule jsou pro slimáky velmi lákavé. Přípravky proti slimákům.


Zachytává šneky pomocí nepřekonatelné zábrany Dlouhodobá ochrana zahra teras, zeleniny a rostlin. Instalace je jednoduché a zvládnete ji pomocí několika. Představuje fyzickou bariéru mezi.


V zásadě se dá říci, že existuje chemický, biologický a mechanický. Nejlepší je bojovat proti nim od května do července, protože v srpnu se vydávají klást nová.

Další možností je mechanická ochrana záhonů. Slimákům se daří v teplém vlhku, proto bychom se měli snažit tuto možnost. Seno může vytvořit mechanickou bariéru a zabránit slimákům. Jaké máme tedy taktické možnosti boje proti slimákům ? Dalšími mechanickými překážkami může být popel, nebo písek.


Jak je známo, slimáky oblibě vlhkost, teplo a tmu - proto je nejčastěji nacházíme. Při práci i po ní, až do odložení osobních ochranných pracovních prostřed- ků a do důkladného umytí nejezte, nepijte a nekuřte. Asi vás první napadne, když se naštvete na slimáky, jít a koupit si nějaký přípravek, který vás snadno a rychle . Pokud vysejete novou zeleninu nebo květiny, je potřeba je před slimáky chránit už od začátku, protože . Chemická ochrana a mechanické pasti. Slimax je granulovaný přípravek proti slimákům. Granulovaný přípravek proti slimákům.


Bylinky si sami vypěstujeme a namnožíme. Neudorffl přípravek proti slimákům 2g1Kč. Plantella BIo Lepící pás pro ochranu stromů mKč.


Skvěle fungují jako mechanická ochrana proti slimákům a hlemýžďům i jako přírodní hnojivo.

Bramborám, paprikám a rajčatům dodají vápník a . Z mechanických zábran nabízíme různé clony a sítě, pasti a lapače, ochrany proti okusu zvěří a další. Ferramol - přípravek proti slimákům 2g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky