úterý 31. října 2017

Tresen samosprasna

Kromě toho všeho je třešeň vysoce chutné a variabilní ovoce, se kterým si šikovná. Dobrý den, kterou samosprašnou třešeň byste mi doporučili, aby byla chuťově dobrá a unikala vrtuli třešňové? Nebo je lepší zasadit např. Jakou třešeň - vyšší poloha, nejlépe samosprašná. Cizosprašná nebo samosprašná třešeň ? Raná samosprašná třešeň - ZAHRADA.


Karešova třešeň není samosprašná? Při jarní výsadbě stromky . Dužnina je tuhá, středně šťavnatá, sladká. Pozdní samosprašná tmavá chrupka, zraje v 6. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Jedna z mála samosprašných odrůd v sortimentu, zároveň plody jsou kvalitní. Lapins samosprašná tmavá chrupka.


Strom roste středně bujně, vzpřímeně. Pozdní, samosprašná třešeň , tmavá chrupka. Chuť : hodně sladká,aromatická, dobrá. Středně raná samosprašná chrupka. Hospodářské vlastnosti: odrůda kvete středně pozdě a je samosprašná.


Plodnost je velká a . Třešeň Stella - samosprašná třešeň. Jako raná třešeň není napadána vrtulí třešňovou Výskyt moniliózy bývá středně silný. Sladké, plně aromatické, velmi šťavnaté a enormně velké plody se dají snadno oddělit od pecky, což ocení . TŘEŠEŇ STELLA - SAMOSPRAŠNÁ. Záruka, CENA JE KONEČNÁ.


Dostupnost, DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN . Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy. Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Vaše cena: 27Kč. Sází se na podzim i na jaře do dostatečně veliké a dobře prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí rostliny . Má velmi velké plody srdčitého tvaru,.


Je opradvu samosprasna ? Odpovědět Skočit na nejnovější odpověď Rozbal všechny komentáře. Pokacel sem stare jablone a chtel bych tri jablone a jednu tresen a dve merunky. Dobrá odolnost vůči nepřízni počasí. Ovoce velkých rozměrů, o velikosti přesahující až g!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky