úterý 17. října 2017

Pluh tera vari

List inzerátů Galerie 1-inzerátů z 8 Cena. Nové inzeráty e-mailem. Dom a záhrada - Pluh vari bazár. Vari,tera oboustranný pluh obracák a nastavovací těleso. Oboustranný pluh slouží k orbě a podmítání.


Nebo zadejte inzerát.

Inzerát byl odebran z . Vážení přiznivci značky VARI , ve spolupráci s naším odborníkem na orbu pro Vás připravili instruktážní video jak. Delší dobu nepoužívané, teď jen přejeto flexou. Nastavovací těleso funční. Samozřejmě to vypadá tak jak.


Pluh orací 1-stranný 40XPRAVÝ-AGZAT. Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! Lohnt sich ab Tassen pro Tag!


Predaj záhradnej a komunálnej techniky VARI , ručného náradia renomovaných značiek a príslušenstva.

Tera Vari lištová sekačka. AGZAT vari tera na predaj v bazároch: Príslušenstvo k malotraktoru ( Dohodou), Predám agzat (850), AGZAT Malotraktor (V texte), Agzat (800), Převodovka . Nová oborávacie kolesá. Pluh jednostranný APJ-018P Jednostranný pravý pluh s krojidlem.


Orební jednotka, která má hmotnost 2kg, umožňuje orbu až do hloubky 18cm. Ke stroji lze připojit oboustranný nebo jednostranný pluh , vyorávací radlice, . Bookmark the permalink. Mam jednostraní pluh. Na kolesá kolko medzikusov dát? A teraz otazka ten pluh z jednej aj zdruhej strany ma byt kolko na zem.


Jsme autorizovanými prodejci a servisem značky VARI a HONDA. Pluh je osazený předradličkou a plynulým nastavením hloubky a záběru orby. Jste majitelem strojů značky Vari , a hledáte příslušenství, které by Vám usnadnilo práci?


JEDNOSTRANNÝ PLUH KF. Dům a zahrada - Pluh vari bazar. Vybírejte z inzerátů. Podvozok Terra Vari a závažia. Vyberajte z inzerátov.

Predám kolesá šípové na tera vari agzat, velké závažie mal. Unsubscribe from VARI. VARI malotraktor a iné. TERA VARI S PŘÍSLUŠENCTVÍM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky