úterý 24. října 2017

Catalpa nana prodej

Krásný soliterní strom do menších zahrad či předzahrádek s přirozeně kulovitou korunou, kterou není třeba dále tvarovat. Je-li blízko stromu zámková dlažba nebo beton, přidejte pod strom meliorační trubku pro případnou zálivku. Viz příklady v referencích. Nezasíláme, jen osobní odběr. Menší strom s pravidelně rostoucí téměř kulovitou korunou najde uplatnění . Velmi oblíbený kultivar katalpy s ploše kulovitou pravidelnou korunou.


Katalpa trubačovitá Nana. NYNÍ V PRODEJI : Campsis radicans (trubač - stromkový). Můžete ji rovněž nalézt pod druhým latinským jménem catalpa bungei. Jedná se o nízký strom, který byl . Listy jsou velké, srdčité, světle zelené.


Koruna je kulovitá, kompaktní. Parametr 2: kont 27L. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Místo prodeje : SobotkaZměněno: před týdny.


Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zakrslý kultivar katalpy trubačovité, který vytváří ploše kulovité koruny cca 4 . Catalpa bignoides ´ Nana ´ - jsou to stromy exotického vzhledu. Má malou široce kulovitou, kompaktní korunu. Po opadu svých velkých listů je . NEJSOU K PRODEJI PŘES KLASICKÝ E-SHOP. Malý, kompaktně rostoucí stromek . Catalpa zwana inaczej surmią wymaga trochę cieplejszego klimatu niż panuje.


Warto przyjrzeć się bliżej też odmianie nana , jest to szczepiona na pniu surmia . Pro pěstování v alejích a jako solitér v zahradách a parcích se více uplatňuje odrůda s menší korunou a růstem – Catalpa. Táto varieta má hustú guľatú korunu bezSviežo zelené. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Strom podobný catalpa nana.


Dobrý den, také se mi velmi líbí katalpa NANA. SURMIA BIGONIOWA NANA. Tento produkt je již vyřazen z prodeje a nelze objednat u výrobce.


Do této skupiny lze zařadit oblíbený kultivar katalpy ( Catalpa b. Nana ), ale také některé odrůdy javoru, akátu a višně. Listnaté stromy s korunou převislou, . Kulovitá katalpa vhodná jako menší solitera. Cena s DPH: 79Kč.


Momentálně není skladem. Maximální péče o rostliny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky