pondělí 16. října 2017

Zábrana proti pádu truhlíku

Hledáte zabrana proti padu truhliku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Zbábrany truhlíků z naší výroby Datech se o upevnění truhlíků. Teleskopická zábrana proti pádu truhlíku z okenního parapetu v nerezovém provedení je vhodná k usazení mezi okenní špalety. Zabrání pádu truhlíků z .

Především spolehlivě zajistí květiny na. Jsou určené mezi okenní špalety a slouží jako zábrana truhlíku bez vrtání proti pádu. Praktické a spolehlivé.


Tyto rozměry jsou maximální. Tyče této zábrany na truhlíky lze seříznout pilkou na železo a zkrátit dle návodu na menší šířku špalety. S našimi radami na upevnění truhlíků zabráníte jejich uvolnění či pádu. Rozpěrná tyč o celkové délce 2 . V případě , že máte truhlíky bez zábran na oknech rodinného domu, v přízemí nebo 1.

Při montáži dbejte zvýšené opatrnosti - pád předmětu z výšky ! Tím je zábrana pojištěna proti pádu. Spolehlivá ochrana Vašeho květinového truhlíku na okenním parapetu proti pádu. Rychlé a nadčasové řešení – nerezová . Lze zabezpečit květinové truhlíky proti pádu ? Zábrany na květinové truhlíky.


Ano, lze - pomocí nerezové zábrany truhlíků. Nerezová zábrana pro montáž z čela fasády sloužící pro zajištění truhlíku proti pádu z parapetu. Jak ideálně vyřešit zábrany nebo držáky do oken, tak aby truhlíky s květinami nepadaly. R Použití: zabrání nechtěnému pádu květinového truhlíku.


Hrot koncovky (a 5) se. Je proto třeba mít truhlíky vždy dobře zabezpečené kvalitními. I s touto nerezovou rozpěrou bezpečně zajistíte truhlíky na parapetu proti pádu. Výhody: Spolehlivé řešení upevnění květinových truhlíků na okenních parapetech.


Bouřka ani vítr už Vám květiny neschodí a správným výběrem barvy získáte i krásný dekorační prvek Vašich oken. Vyrábíme okenní držáky truhlíků podle vámi.

Nerezová rozpěra určená pro osazením okapničky parapetu pro zajištění truhlíků na parapetu proti pádu. Do boků okapničky se nasunou díly pro uchycení, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky