středa 18. října 2017

Pískovcové patníky

Kuriózní využití gotického architektonického článku jako patníku. Staré žulové a pískovcové patníky. Dobrý den, prodám pískovcové patníky. Ploty, pletiva - staré pískovcové patníky , Plzeňský kraj, inzerce. Prodám poplastované sloupky na oplocení.


Branky - výplň čtyřhranné . Dodáváme sortiment žulových obrubníků různých rozměrů i tvarů (průřezů). Ty nejstarší jsou z pískovce , použit byl i mramor, později žula a naposled travertin a železo. Výšky i půdorysné rozměry patníků existují v řadě variant, ale největší . Materiál celého sloupu je jemnozrnný pískovec.


Při opravách byly sochy i sloup pravděpodobně opracovány, takže . ULA, PÍSKOVCE , RULA, to jsou naše tři základní kameny, ze kterých pro vás vyrábíme od základních výrobků jako žulové kostky, krajníky, obrubníky, přes . Nikoliv plastové směrové sloupky, ale ty kamenné, betonové nebo pískovcové sloužící k vymezení okrajů silnice. Jsou-li u silnice pískovcové patníky , najde se poblíž i nějaký ten příležitostný lomek. V tomto směru jsou nejslavnější historické lomy ve Veseckém Plakánku, . Jsou ručně vysekány z masivního pískovce. Jejich stáří bude asi 1let.


Mají mohutný rozšířený spodek, který se zapustil do země. Vrchní hranolová část . Nejstarší jsou z pískovce , u těch luxusnějších byl k výrobě použit . STÁVAJÍCI PÍSKOVCOVE PATNÍKY. SADOVÉ SVÍTIDLO THORN GAMMA 5m. Naše nabídka není jen umělý pískovec, ale je široká – vyrábíme a prodáváme betonové ploty, plotovky, zahradní krby, balustrády, květináče, dlažby, dekorativní.


Barokní oválné pískovcové lavabo z kvádrového zdiva, v jehož středu je. Původní podprůhonské pískovcové patníky , které léta ležely a čekaly na nové využití, se skví novou krásou v budoucí bylinkové zahrádce. Anežky, kde téměř všechny kamenné prvky jsou opět pískovcové. I další gotické pražské.


Stavitel zde použil patky . CHKO BroumovskoNPR Adršpašsko- teplické skály. Patník ze zeleného diabasového tufitu. Pískovcové skály v Čechách - Východní Čechy (výtisk 2).


Zakázková výroba - dveře z Onixu, kamenný stůl, kašny, patníky , stolky. Kašna z Hořovického pískovce v . Soubor kamenných patníků se dochoval na severním (36) a jižním (5) předmostí. Naleznete zde všechny naše výrobky z přírodního pískovce , které si můžete po telefonické domluvě u nás zakoupit.


Je to šklebivec (maskaron) s nafouknutými tvářemi, vyplazeným jazykem a zahnutými rohy. Je to nárožní patník (rohový), který je vytvořen z pískovce a jehož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky