středa 15. března 2017

Vesnická zahrada

Masivní hrábě určené pro důkladné vyhrabání mechu a suché trávy. Pracovní část je z kvalitní kalené oceli a zaručuje snadnou pohodlnou práci. Technické informace: tepelně ošetřených . Děkujeme za pochopení. Na vyhrabávání mechu a uschlé trávy z trávníku.


Kovové hrábě jsou vhodné k vyhrabávání mechu a trávy z trávníku po sekání.

Mají pružných prstů. Systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního . Tyto vertikutační hrábě Fiskars zajistí skvělý prořez trávníku a zároveň jej velmi dobře zbaví mechu a plsti. Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku.


Tyto hrábě slouží k vyhrabání mechu a plsti na menších travních plochách. Wolf-Garten, Fiskars a Gardena. Poradíme Vám, jaký vertikutátor vybrat, kdy vertikutaci provádět, jakým způsobem.


Hrábě na listí Fiskars Solid XL s násadou. Vše o vertikutaci se dozvíte v našem článku.

Provzdušňovací hrábě Fiskars. Cílem tohoto kroku je odstranění plevele, mechu a zbytků suché trávy. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Zahradní nářadí - Hrábě. Jednoduchým zablokováním zubů získáte ostré hrábě na prořezávání mechu.


Vertikutátory , provzdušňovače. Vhodný i na srovnání terénu, např. Na listí se nejvíce osvědčují takzvané švédské hrábě typické doširoka rozevřenými prsty. Jan Růzha z firmy Fiskars.


Kdo chce hrábě zároveň používat třeba k úklidu po vertikutaci a. Na hrabání listí se hodí tzv. Fiskars , Gardena, Wolf Garten) nabízejí odnímatelné násady, tj. Využijete je při hrabání listí, trávy, plsti po vertikutaci.


Nožové kované hrábě (např. z kalené karbonové oceli či pozinkované) slouží k odstraňování mechu a provzdušnování trávníků. Používají se s násadami FISKARS QuikFit. Důkladné čištění trávníku od mechu a zplstnatělých částí.


Kyvně uložené vertikutační nože pro méně namáhavou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky