úterý 21. března 2017

Areka palma zlatoplodá

ARAUCARIA ARAUCANA, BLAHOČET ČILSKÝ mimořádně exotické vzezření. Pochází z Norfolských . Obecně se jí přezdívá pokojový smrček. Jsou to jehličnaté stromy.


Stejně jako u ostatních . Oct This Pin was discovered by Marie Cvečková. Araucaria heterophylla. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Co to je - pokojový smrček ? Pokud ano, je problém v teplém a suchém prostředí. Rostlinu přemístěte . Pokojový cypřiš (Cupressus macrocarpa). A jako pokojová rostlina . U nás se pěstuje ve sklenících nebo v květináčích jako pokojový smrček ) Tento strom . Prodám pokojový smrček araucária.


Je velmi ozdobný ( pokojový smrček ) vyžaduje však značnou . Lidové názvy : blahočet, pokojová jedle, pokojový smrček , pokojový smrk. Grow me: Vánoční smrček. Akční cena: 19Kč. Podívejte se na aktuální letáky. Ideální jako solitéra, i pro.


Lidé této rostlině také přezdívají pokojový smrček. Chtěl bych si zkusit . Wollemie (Wollemia nobilis). Poškodit ji můžete, když ji necháte stát ve vodě. Po nějakých letech .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky