pátek 24. března 2017

Atonik

Jedna malá louka, to je pro broučky a další tvory z hmyzí říše učiněná džungle. A právě na jedné takové louce dojde k přepadení mraveniště. Vladimír Pokorný, František Šifner. Nový fotografický atlas šestinožci navazuje na Zahradníkův atlas Brouci.


Celkem je v knize pojednáno 3druhů hmyzu na 4barevných fotografiích.

Mírně mechanicky poškozené. Expedujeme do pracovních dní. Objednávanie a rezervácie sú pozastavené od 10. Status neumožňuje rezerváciu. Velký obrazový atlas hmyzu.


Vazba: vazba tuhá - celoplátěná . Veľký obrazový atlas hmyzu.

Pohodlně online atlas . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Hledáte atlas hmyzu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Atlas - hmyzu -_thumb. Jednotlivé reliéfy prezentuje kresba, případně i fotografie a provází je rozsáhlý poznámkový aparát.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Větší rozlišení není k dispozici.


Tisíce digitalizovaných dokumentů z českých knihoven na jednom místě. Přejít na: K, M, S, T .

Pre čitateľov od rokov Barev. Vreckový atlas hmyz: praktická príručka na určovanie najvýznamnejšieho hmyzu Európy. The family Scathophagidae.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky