pátek 31. března 2017

Prodej subtropických rostlin

Jen u nás jako dovozce pro biosady jsou k prodeji vzrostlé stromk. Ovocné stromky -35- Jabloně, švestky, meruňky ,broskvoně, hrušk. Dobrá zpráva pro zahrádkáře: Výzkumný a . Nabízím v Plzni = Vzrostlé stromky : Meruňky KIOTO a. HARGRAND původ Francie.


Naše Zahradnictví Urban se zabývá pěstováním a následným prodejem ovocných stromků , různých odrůd meruněk.

Meruňka vyšlechtěná ve Francii na silné mrazy. Většina ovocných stromků je zasílána ve formě špičáku - tedy prutu bez založené koruny (nerozvětvené). Zastavení prodeje mladých stromků avizovali ovocnáři z firmy Ökoplant na svém webu už třiadvacátého března. V drobném prodeji jsme prodali . Snaží se o udržení a prodej tohoto originálního ovoce z Wachau. Pečeť tohoto spolku . Plody jsou střední, chuťově velmi výrazné.


Moniliovým úžehem trpívá málo, vhodná do okrajových poloh pěstování meruněk. Zraje kolem poloviny července.

Meruňky , broskve, jabloně, ořešáky, hrušně, švestky a pološvestky. Výborného ovoce, a s ním spojených produktů, meruňky podporují vitalitu organizmu, léčí bolesti žaludku, regulují krevní tlak. Každé jaro (březen-duben) a podzim (říjen-listopad) nabízíme k prodeji ovocné stromky z naší školky vypěstované na našich.


Pěstujeme a prodáváme různé typy ovocných stromků a keřů: jabloně, hrušně, meruňky , slivoně, ořechy, . Macešky, primule a jarní cibuloviny již v prodeji. Zahájen jarní prodej ovocných stromků a keřů. Nabídka odrůd v menu v sekci zahradnictví - ovocné . Středně rané: Alfons.


Jabloně, hrušně, třešně, višně, broskve, meruňky , sloupové ovoce. Již jsme zahájili prodej ovocných prostokořenných stromků v celém . K odběru na podzim nebo na jaře nabízíme ovocné stromky meruněk , broskvoní a slivoní (švestek) dle aktuální nabídky. Zaměřujeme se také na prodej. Momentálně máme v nabídce jabloně, hrušně, meruňky , švestky, višně, třešně, broskvoně a ořešáky.


Mírně zvýšená cena těchto stromků odráží především . Nabízíme: okrasné dřeviny, prodej ovocných stromků (zastoupení firmy Fytos), balkonové rostliny, sadbové brambory, vánoční stromky. Meruňky jsou v zahradách žádanými ovocnými stromky , protože jejich plody. Je to i tím, že se pro prodej trhají brzy, aby byly pevnější a vydržely bez úhony . Seznam odrůd ovocných stromků na prodej je pouze orientační, přesný sortiment Vám sdělíme . Pěstování a prodej meruněk , broskví, hrušek a švestek.

Specialista na zahradnictví, prodej ovocných stromků , meruněk , švestek, jabloní,. Prodej vánočních stromků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky