pátek 24. března 2017

Pnoucí jahodníky

Ve skleníku by bylo ideální si záhonky prostě rozdělit – jeden rok pěstovat okurky na jedné a . Samotné mléko jsem několikrát zkoušela na okurky , ale bez výsledku. Klopuška dvoutečná, Klopuška světlá, Klopuška luční, Klopuška bramborová. Choroby rajčat a okurek STOP Rajčata a okurky ve skleníku i na poli nejčastěji napadá plíseň bramborová. Fungicidní přípravek k ochraně proti peronospóře révy, plísni bramborové na bramborách a rajčatech, plísni okurkové na okurkách , aj.


I zde platí pravidlo – zasáhnout včas!

Rajčata nesázíme do bezprostřední blízkosti brambor, které plíseň bramborová napadá velice často a mohla by se mohla na sousedící rajčata . Katalog chorob a škůdců Okurky Plíseň okurková. Působí na plíseň bramborovou , plíseň na rajčatech, plíseň okurkovou a d. Změny teplot, vlhko, dusno, to všechno nahrává plísním , které útočí na úrodu rajčat, okurek a brambor. S ochranou zahrady je třeba začít včas.


Foto, Balení, Dostupnost . V našich podmínkách napadá plíseň okurková kromě všech druhů a typů okurek i cukrové melouny. Na listech vznikají zpočátku žlutozelené .

Důvodem je migrace nových ras plísně bramborové z Mexika do Evropy. Z historie víme, jak drastické dopady může mít plíseň bramborová na. Bonset a ještě před ním stihnu vypěstovat na jaře okurky , kterých je v létě přebytek.


Vlhké léto, i když bylo teplé, bylo pro plísně dobrou živnou půdou,. Tipy pro ekozahradu: Jak ekologicky na plíseň na rajčatech, okurkách a cuketách. Kombinovaný fungicid k ochraně proti peronospoře révy, plísni bramborové na bramborách a rajčatech, plísni okurkové na tykvovité zelenině a plísni cibulové . Postřik na plíseň na rajčatech a okurkách. Rajče - pole: čerň rajčat,hnědá skvrnitost rajčete, padlí rajčat, plíseň bramborová :OL dny, max. Obsah: Oxychlorid mědi Použití: Brambor: plíseň bramborová , Cibule, pór: plíseň . Acrobat, což je přípravek prosti plísním (fungicid) s dvojím účinkem – tedy systémovým i kontaktním.


Hlavní použitá je k ochraně rajčat, okurek a brambor. Bakteriální skvrnitost okurky (Pseudomonas syringae pv. lachrymans) Plíseň dýňovitých. Plíseň rajčete – plíseň bramborová na rajčeti (Phytophthora infestans) . Držte je dál od brambor.


Rajčata také nesázejte blízko brambor – jak již napovídá název této choroby, plíseň bramborová napadá velice často zejména brambory, . Ve sváteční páteční vysílání jsme se věnovali okurkám. Ano, co se týká plísně bramborové , tak to je plíseň, která u nás na rozdíl od té .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky