středa 29. března 2017

Bílé můsky na kedlubnech

Dospělé mušky můžeme lapat na optické lapače – lepové desky, na které se přilepí. Larvy smutnic, drobné, bělavé až průsvitné, s černou hlavou, . Jsou o něco větší než dospělí jedinci (měří až mm), jsou bílé , někdy i průhledné. Od ostatních je snadno. Na létající mušky zabírá i chemie.


Domů › Čerpadla elecktrician. Původně vínově červené, později hnědofialové skvrny vznikají nejprve na starších. Dobrý den, na kedlubnách mám malé bílé mušky a listy mám ožrané,je na to . Malé černé mušky , které na první pohled neškodí.


A skutečně, nejvíce koutulí se začalo usazovat na čerstvě vymalované bílé stěně, což . Na rub listů vypouštějí lepkavý výkal. Jsou známým přenašečem chorob rostlin. Ochrana je účinná jen v počátku. Od jara do podzimu se na rostlině objevují vonné hvězdicovité květy, bílé.


Smutnice jsou drobné černé mušky , ze kterých je smutný nejeden zahrádkář. První škůdci a první choroby se mohou objevit velmi brzy na jaře. Nejčastěji se s nimi. V chodbičkách mohou být bílé larvy. A napadne mi to pokojové kytky?


Bílé larvy s černými hlavičkami se živí tkáněmi a kořínky především. Na pěstování pokojových květin je vhodný také květinový substrát Floria . Autor: Polívka Datu12. Smutnice (černé mušky ) (Stránka 1) - Škůdci - Fórum Amarylis.


Takovej prevít jsem mívala na zahradě na kedlubnách a stíkala jsem jej čím se dalo. Jsou přenašeči virových chorob rostlin. Jak je poznám a čím škodí?


Pokud budete papriky pěstovat na venkovním záhonu, vyzkoušejte. Molice si pochutnávají na. Pokud v blízkosti paprik zpozorujete létat bílé mušky , máte tu čest se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky