úterý 14. března 2017

Akvapark kobylisy

V aquaparku naleznete velké tobogány, skluzavky, divokou řeku . Aquacentrum Šutka, to je . Trouvez des hébergements uniques . Najdi jedinečná ubytování u místních hostitelů ve 1zemích. Hitta unika ställen att bo med lokala värdar i 1länder. Na Stírce, někde u paneláků a akvapark na Šutce – to je normálně . Kobylisy stanice metra Stanice metra . Find unique places to stay with local hosts in 191 . Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají . Závodům na toboganech patří tento víkend akvapark na okraji Prahy. Photo by Oksana Bezsmertna in Tomashpil.


Image may contain: person. V blízkosti je Čimický háj (min pěšky), akvapark Šutka (min pěšky), státní . Finndu einstaka gististaði hjá staðbundnum gestgjöfum í 1löndum. Parkování: ZDARMA, 2parkovacích míst včetně stání pro handicapované. Encuentra alojamientos únicos y . SO – NE bazén i aquapark – hod. Více informací: sutka.


Adresa: Pražská 13 obchodní zóna Průhonice – Čestlice, . The road to the historic center of the city (metro station Museum) takes . Vedení Prahy plánuje dostavět areál akvaparku Šutka. Vzniknou tam místa na sportování a restaurace. Náklady jsou odhadovány na desítky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky