středa 20. listopadu 2019

Zelezny kun

Stroje - Zelezny kun bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

CTL 250FR je nejlepší pomocník pro pilaře a pro menší nahodilé těžby. Forest Horse je stroj určený pro práci v lese a lesním porostu při stahování dřeva vytěženého či polomového o objemu cca 1-m3. Přestože je kůň vyvinut přesně pro probírkovou činnost v extrémních . KS – zázrak ze Švýcarska.


Martin Alther vyrábí železné koně s osvědčenými a známými komponenty již od . Producer: Engineering Blatná s. Další předaný železný kůň Kapsen 18RC tentokrát na Slovensku.

Převezmu leazing na železného koně Mk nebo popřípadě kapsen. Pouze komplet dalkové ovladání. Vezmu klidně i do pronájmu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . S dotační podporou Státního zemědělského intervenčního fondu obec zakoupila.


Rádi byste věděli, zda skutečně vykonává práci nebo jen zbytečně stojí na volnoběhu? Při slově “ kůň ” se většině z nás vybaví silné a krásné zvíře, které spolu s člověkem tvoří užitečné partnerství již tisíciletí. Ovšem není kůň jako . Ostatní lesní technika - zelezny kun , nabídky - prodám, prodej, inzerce.


ELEZNÝ KŮN HUSQARNA JH-125. Soustřeďování dříví - vyklizovací naviják ( železný kůň ). Kód ( nepovinné):, 30. Klasifikace (nepovinné):. Poptávané množství: 1 . FOREST HORSE - Železný kůň - Motorový kůň.


Browsing by Subject železný kůň - DSpace Home digilib.

Or enter first few letters: Sort by:. Stejně jako železný kůň nabízí tento stroj kompletní systém pro les, farmu a přepravu v různých terénech. Pevnost, flexibilita a nízký tlak na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky