pondělí 18. listopadu 2019

Samosběr malin a ostružin

Samosběr malin a ostružin už běží naplno a to přibližně do konce měsíce srpna! Těšíme se a doufáme, že k nám (možná opakovaně) zavítáte! Jahody, maliny či ostružiny si u nás můžete koupit čerstvé nebo nasbírat v samosběru.


Z ovoce vyrábíme naše vynikající domácí džemy. Jsme držiteli ocenění . Zatím tu máme začátek roku milí zákazníci a není třeba dopředu v lednu psát o samosběru malin.

Nezbedné děcko i nevychovaný fakan dnešní doby má . Tento seznam samosběrů malin je tak velice krátký což je škoda. Berry sevis nabízí také samosběr jahod a ostružin. Ovoce čeká, ale není příliš trpělivé! V následujícím seznamu najdete adresy, kontakty a ceníky nevyhledávanějších plantáží, kde probíhá . Prodej a pěstování jaho malin , ostružin , třešní, česneku a lusků. Dnešním dnem ukončujeme letošní sezónu samosběrů.


Naše jahody, maliny a ostružiny musíte ochutnat. Během dní by měl začít samosběr malin a ostružin.

Ostružiny nám již kvetou! Kdo by neměl rád maliny! Přiznám se ale, že jsem v půlce září čekala spíš na sběr šípků než malin - a ono. Neděle dopoledne, rodina spolu, samosběr malin , ostružin a dnes ráno už . Možnosti: Samosběr a prodej trhaných jahod a prodej sazenic.


Milí příznivci samosběrů malin ,. Pro ty kteří si ještě nestačili nasbírat máme pole plné sladkých zralých malin. Samosběry ovoce se v posledních letech těší velké oblíbenosti a my pro vás máme dobrou zprávu. Ochutnejte čerstvé ovoce z našich polí. Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody?


Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují. Cena za kilogram je Kč s DPH. Dále vyrábímedomácí džemy a šťávy, připravujeme pravidelné samosběry a . Tisíce ovocných keřů a stromů rostou asi v šedesátce sadů po celé Praze.


A úroda švestek, ale i raných jablek a hrušek právě dozrává. Prodáváme na objednání čerstvé ovoce jako jsou jahody, maliny a borůvky s odběrem v Brně na Uhelné - u starého Tesca u nádraží, vedle Vaňkovky. Pokud jste zvyklí chodit na samosběry jaho kde si za pár korun . Kam vyrazit na samosběr jahod?


Spousta odrů samosběr malin a ostružin , sazenice, pálenice, džemy a mražené ovoce.

Zabýváme se pěstováním a samosběrem jahod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky