úterý 19. listopadu 2019

Ruční postřikovač pilmet

Náhradní díly PILMET SANO - Náhradní díly na zádové postřikovače PILMET SANO , objednací čísla vyberte z katalogu dl. SANO-Zádový postřikovač s ruční pumpou je vyráběn . Technické parametry. Skladem – můžete mít zítra. Posledních pár kusů za tuto cenu!


Praktický ruční tlakový . Kryt je bez předvrtaného otvoru a lze ho použít i na jiné typy postřikovačů. Zádový mechanický postřikovač Matabi s kapacitou l má inovativ. Nádrž na zádový postřikovač PILMET SANO-Samostatná náhradní nádrž na z. Tlakový postřikovač ruční zádový SOLO 473D – l PROFI: . Starý Pilmet už to má asi za sebou, pesticidy unikají všemi netěsnícími otvory, hadice popraskaná. Chtělo by to něco nového, nejlépe s dlouhým nástavcem, . Pan prodejce má určitě bohaté zkušenosti s ručními postřikovači. Základní data Agromet Pilmet Sp.


Zobrazit tuto informaci. Je dobrou alternativou pro ruční postřikovače. Poradenská činnost - Opravy ručních , ramenních a zádových postřikovačů KWAZAR, PILMET SANO ADRIUST . Traktorový přívěs, nosnost 5t, sklopný ručně klikou bez SPZ a TP, na náhradní díly. Nesený postřikovač pilmet 400l, 12m, Hydraulický zdvih ramen, čerpadlo skotárek roky, dobrý stav. Sadové postřikovače Unia RECAR PROFI sadové postřikovače unia group, objem.


Prodám ramena na postřikovač Sleza m, ruční skládání, držáky trysek s membránou proti úkapu. Univerzální ruční ohýbačka plechu pro standardní ohýbací práce, ideální pro . Postřikovač Pilmet , 21. Vyrobeno z jednoho kusu. Ramena postřikovače , m. Ruční klempířskou ohýbačka plechu 4m. Pneusej, bezezbytkový secí stroj OYOR postřikovač Pilmet , rozmetadlo.


Zemědělská technika . Beam rozkládací ručně hydraulicky. Výkon čerpadla 1l. Tato škála obsahuje konvenční zemědělské postřikovače a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky