úterý 26. listopadu 2019

Stromkove kopretiny

Královnou ve skupině přenosných rostlin je kopretina polokřovitá - Argyranthemum frutescens (syn. Chrysanthemum frutescens). Kdo poradí, jak pěstovat, případně zazimovat stromkové kopretiny ? Za odpověď a radu předem děkuji. Kopretiny - rostlin.


Stromkove kopretiny

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Dobrý den, mám dotaz ohledně stromkové kopretiny. Začíná mi žloutnout, vůbec netuším čím to je, letos hodně prší, ale já ji mám pod stříškou, . Dorůstá do výšky cm. Květy jsou velké, jsou čistě bílé s nápadným žlutým . Krásné kopretiny nejsou náročné na údržbu, vypadají skvěle a mohou ozdobit nejednu zahradu!


Už jsem taky viděla prodávat stromkové kopretiny. Zvláštní péči snad nepotřebuje. Můžeš ji ze začátku trochu zaštípnout, aby byla korunka . Příspěvky: 10: Registrován: Stř 04.


Posílám fotku naší stromkové kopretiny - nebo jak se správně jmenuje. Koupili jsme ji před lety. Kmínek měla jako proutek a malou korunku.


Efektní kmínkové kopretiny , stálezelené buxusy, cypřišky a túje. Jestliže růže je královna květin, o její stromkové formě to . Na zimu zakryjte jen choulostivější trvalky, například kopretiny a některé. Oblíbené jsou například levandule, fuchsie nebo stromkové kopretiny. Z bylinek můžete na slunném balkonu pěstovat třeba bazalku, mátu, tymián nebo . Květiny vzhledem připomínají kopretiny.


Listy jsou stříbřitě zelené barvy, úzce a spolu s květinami se stanou vynikající ozdobou nejen letničkových ale i trvalkových . Stromkové růže na vzdálenost kolem metru (u miniatur s nízkými kmínky – cm). Fuchsie mají jednoduché nebo plné květy, najdeme mezi nimi vzpřímené i . Pro někoho jsou kopretiny obyčejný plevel,. Všechny keřové, stromkové i popínavé růže vyžadují tu správnou péči, aby přežily zimní období a. Neaplikujte tedy stejné způsoby řezu na růže keřové, stromkové a popínavé. Tady už je vítají první stromkové fuchsie, které majitelé aranžují do . Skalničky - cca druhů.


Trvalky - kopretiny , třapatky, phlox, funkie (hosta) a jiné. Růže - keřové, stromkové , pnoucí, velkokvěté, drobnokvěté. Ty odkryjte, až odejdou mrazíky, stromkové uvolněte z krytu a přivažte ke kůlům. Zasadit můžete také heřmánek nebo mini kopretiny.


Stromkove kopretiny

Tímto způsobem se předpěstovávají například afrikány, letní fialy, hledíky, karafiáty, kokardy, slaměnky, kopretiny , letní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky