středa 6. listopadu 2019

Prodam kovovy trakař

Dům a zahrada - Trakar bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů trakař. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám kovový trakař ,zachovalý stav, . Inzeráty - Trakar bazar. Fóliový tunel 6xm - kovových prutů AKCE.


VÝROBA, PRODEJ A SERVIS STROJŮ JE V PROVOZU BEZ OMEZENÍ! Přijímáme nové objednávky. Kamenná prodejna je uzavřena. Koupíme nůši na záda a dřevěný trakař.


Hlasivo Region Krajina srdce. Zdravým chci se poptat jestli se v dnešní době dá ještě sehnat takovýto kovový trakař. Hledáte na trakar zahradu?


Dobrý den, prodám starý . Plzeń toaletní křeslo bazar toaletní stolek se zrcadlem bazar trakař dřevěný bazar vozík trakař dřevěný vyklápěcí postele bazar víceramenný . Vyskúšajte: – hľadať len trakař nebo žebřinák. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to . A jak se takový tradiční trakař neboli hrkač vyrábí a jak tato tradice. Starý dřevěný trakař Vhodný jako dekorace na zahradu apod.


V březnu muž převzal od svého známého klíče od vozu Alfa Romeo s tím, že mu zprostředkuje prodej. Kompletní funkční stav, všechny kovové díly tam jdou, nic nechybí. Krásná dekorace na chalupu, nebo do hospody ve venkovském stylu. Značka je TRIELING - ZINN GERMANY. Platbu očekávám do pracovních dnů.


Dančí parohy - 2ks prodám , zachovalé, cena za komplet 1. Starodávný velký trakař na seno a slámu, velmi zachovalý. Zahradní kovový trakař.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky